top of page
Ara

Mehmet Büyükekşi: ''Tüm Ligler Süresiz Olarak Ertelendi''

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, Ankaragücü - Çaykur Rizespor maçının bitiminde Hakem Halil Umut Meler'e yapılan saldırıyı kınarken, tüm liglerin süresiz olarak ertelendiğini açıkladı.


3. ligler ne zaman başlayacak açıklama

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulu, Ankaragücü - Çaykur Rizespor maçının ardından hakem Halil Umut Meler'e yapılan saldırı nedeniyle olağanüstü toplantı kararı aldı.


Olağanüstü toplantının ardından açıklamalarda bulunan TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, şu ifadeleri kullandı:


''Ankaragücü - Çaykur Rizespor maçı sonrası FIFA kokartlı hakemimiz Halil Umut Meler, kendini bilmez canilerce, insanlık dışı bir saldırıya uğramıştır. Bu saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Halil Umut Meler'in sağlık durumunu yakından takip ediyor, kendisine acil şifalar diliyoruz. Bugün alçak saldırıyı yapanlar, bunu sadece Halil Umut Meler'e yapmadılar. Bu, alçak saldırı Türk futbolunun tüm paydaşlarına yapılmıştır. Bugüne kadar hakemleri hedef göstererek, suça teşvik eden herkes bu aşağılık suçun suç ortağıdır. Kulüp başkanları, yöneticiler, teknik direktörler ve yorumcular, özellikle hakemleri kamuoyunun önüne atanlar bu alçak saldırının müsebbibidir. Sorumlu kulüp ve kulüp yöneticileri, tüm suçlular en ağır şekilde cezalandırılacaktır. Aynı şekilde buna sebep olan kulüp de...''


Toplantıda alınan kararı açıklayan Büyükekşi, tüm liglerdeki maçların süresiz olarak ertelendiğini belirtti.

İlgili Yazılar

Comments


bottom of page