top of page
Ara

Menemen FK'da Teknik Patron Özden Töraydın Oldu

Yeni sezonda TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele edecek olan Menemen Futbol Kulübü, teknik direktör Özden Töraydın ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.



İzmir ekibi, 43 yaşındaki teknik adam Özden Töraydın ile 2 yıllık sözleşme imzaladığını duyurdu.


Kulüp CEO'su Barış Orhunbilge, daha önce Balçova Belediyespor, Torbalıspor, Altay ve Şanlıurfaspor'da görev yapan Töraydın'a başarılar dileyerek, "Menemen FK çok önem verdiğimiz bir proje. Her açıdan örnek bir model oluşturacak Menemen FK'da bu açıdan Sayın Töraydın'a da önemli görevler düşüyor. Kendisiyle iki yıllık uzun bir yolculuğa başlıyoruz" dedi.


Barış Orhunbilge, 15 oyuncu ile başlayan transfer hamlelerinin devam edeceğini de sözlerine ekleyerek, "Takımımız 18 Ağustos tarihine kadar Afyonkarahisar'da yeni sezon hazırlıklarını sürdürecek. Teknik direktörümüz Özden Töraydın, Afyon kampına katılarak takımın başındaki yerini aldı" diye konuştu.


Töraydın, Menemen FK'yı şirketi aracılığıyla devralan Özgür Ekmekçioğlu döneminde Altay ile 3. Lig'de sportif direktör, 2. Lig'de teknik direktör olarak şampiyonluk yaşamıştı.


Özden Töraydın'ın ekibinde, Erkan Bulut ve Erhan Kurt yardımcı antrenör, Görkem Güngör atletik performans antrenörü, Kıvanç Bozkurt kaleci antrenörü, Çağdaş Candan maç performans analiz antrenörü, Serhat Alpay ise oyuncu izleme antrenörü olarak görev yapacak.

İlgili Yazılar

Comments


bottom of page