top of page
Ara

MERSİN İDMAN YURDU 2. LİG'DE!

TFF 3. Lig 1 Grubun son haftasında lider Yeni Mersin İdman Yurdu, kendi sahasında Yomraspor'u 5-1 mağlup etti şampiyonluğunu ilan ederek TFF 2. Lig'e yükseldi. Bu sonuçla rakiplerinin galip olduğu haftada küme hattına gerileyen Yomraspor, 3. Lig'e veda etti.


şampiyon MERSİN İDMAN YURDU 2. LİG'DE!

TFF 3. Lig 1 Grubun 34. haftasında Yeni Mersin İdman Yurdu ile Yomraspor, Mersin Stadyumu'nda karşı karşıya geldi.


Ligin başından bu yana şampiyonluğun en iddialı ekibi olan Mersin İdman Yurdu, son hafta, 10 maçtır yenilgisi yüzü görmeyen rakibi Yomraspor'u sahasında ağırladı. Mersin temsilcisi, zorlu maçın ardından gelen 5-1'lik Yomraspor galibiyeti ile puanını 68'e yükseltti.


Mersin ekibi, en yakın rakibi Derincespor'un 2 puan önünde kalarak şampiyonluğunu ilan etti. Seyircisi önünde ligin son maçını kazanan Mersin İdman Yurdu, maçın ardından şampiyonluğu taraftarı ile coşkuyla kutladı.


YOMRASPOR KÜME DÜŞTÜ


10 maçlık yenilmezlik serisi ile büyük bir çıkış yakalayarak küme hattından sıyrılan Yomraspor, liderin evine mutlak puan parolası ile geldi. Yomraspor, geçen hafta, güçlü rakibi 52 Orduspor'u 4-0 mağlup ederek rakibinin şampiyonluk şansını egale etmişti.


Ayrıca, farklı galibiyet ile moral bulan Yomraspor, 1 puan alması halinde ligde kalmayı garantileyecekti. Taraftarın gücünü arkasına alan Mersin İdman Yurdu karşısında 5-1 mağlup olan Trabzon ekibi, 34 puanda kalarak lige veda etti.


3. Lig 1. Grup'ta 34. Hafta Sonuçları:

Yeni Mersin İdman Yurdu - Yomraspor: 5-1

Belediye Derincespor - Karaköprü Belediyespor: 3-0

Belediye Kütahyaspor - 1954 Kelkit Belediyespor: 4-1

52 Orduspor FK - Amasyaspor FK: 2-1

Edirnespor - Şile Yıldızspor: 6-2

Nevşehir Belediyespor - Eskişehirspor: 3-2

Elazığspor - Karşıyaka: 0-4

Çatalcaspor - Ağrı 1970 Spor: 2-0

1922 Konyaspor - Hacettepe 1945 Spor: 4-1

İlgili Yazılar

Comments


bottom of page