top of page
Ara

Mesut Bakkal: ''1 Puan Yenilmekten İyidir''

Spor Toto 1. Lig'in 17. haftasında Bandırmaspor, Boluspor deplasmanından 2-2'lik beraberlikle ayrıldı. Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Bandırmaspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, ''İki takımı da tebrik ediyorum, sahada inanılmaz bir mücadele vardı. 1 puan yenilmekten iyidir" dedi.


mesut bakkal bandırmaspor

Bandırmaspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, 2-2 beraberlik ile sonuçlanan Boluspor müsabakasının ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.


Son dakikada alınan 1 puanın sevindirici olduğunu ifade eden Bakkal, “Öncelikle iki takımı da tebrik ediyorum, sahada inanılmaz bir mücadele vardı. İki takımın da kazanma isteği güzel bir oyun ortaya çıkardı. Boluspor'un ortadan hızlı geldiğini biliyorduk, oraları kapattık. Akabinde de hızlı çıkmaya çalıştık. Bunu zaman zaman yapabildik ilk yarıda. Özellikle de Boluspor'un sol kanadını kapatamadık. Tabii son dakikada alınan puan sevindirici her zaman. 1 puan yenilmekten iyidir. Sahadaki iki takım da hedef takımdı bugün. Boluspor'a da bundan sonraki periyotta başarılar diliyorum” diye konuştu.



(İHA)

Comments


bottom of page