top of page
Ara

Mesut Bakkal, Bandırmaspor'da!

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Bandırmaspor'da, Mustafa Gürsel'den boşalan teknik direktörlük koltuğuna Mesut Bakkal getirildi.


mesut bakkal bandırmaspor

Bandırmaspor, geçtiğimiz günlerde Denizlispor ile yollarını ayıran Teknik Direktör Mesut Bakkal ile anlaştığını duyurdu.


Bakkal için düzenlenen imza töreninde açıklamalarda bulunan kulüp başkanı Onur Göçmez, bundan sonra yola Mesut Bakkal ile devam edeceklerini söyledi. Göçmez, ''Geçen yılın üzerimizdeki baskısını iyi yönetemedik. Ne yapmamız gerektiğini çok iyi biliyoruz. Bize 'Hedefiniz ne?' diye soruyorlar. Hedefimiz iyi yol almak. Hedef koymak kolay ama önemli olan ne kadar ilerleyebildiğindir." diye konuştu.


58 yaşındaki teknik adam ise transferi hakkında, "Geçen yıl final oynayan bir takım. Beklentilerin yüksek olduğu noktada sonuçlar gelmeyince sıkıntı oldu. Bandırmaspor, uzun vadede iyi işler yapılacak bir kulüp. Hayaller ve hedefler konusunda çorbada tuzum olacaksa bu da bana mutluluk verecektir. Anlaşmamız 15 dakika sürmedi. İyi şeyler yapacağına inandığım bir yönetim ve takım var. Hepimize hayırlı olsun diyorum. Herkese teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.


Yapılan konuşmaların ardından Mesut Bakkal kendisini sezon sonuna kadar bordo-beyazlı yapan sözleşmeyi imzaladı.

Comments


bottom of page