top of page
Ara

Mustafa Dalcı: ''Devre Arasında Ciddi Takviyeler Yapacağız''

Spor Toto 1. Lig'in 18. haftasında Gençlerbirliği, Sakaryaspor deplasmanından 2-1 mağlup ayrılarak puan hasretini 6 maça çıkardı. Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mustafa Dalcı, üzgün olduğunu belirterek, ''Devre arasında transferimizi açtık, devre arasında ciddi takviyeler yaparak bu ligde, bu takımı tutacağız” diye konuştu.



Ligin 18. haftasında konuk olduğu Sakaryaspor'a 2-1 mağlup olarak üst üste 6. yenilgisini alan Gençlerbirliği, 7 puan ile son sıradan kurtulamadı.


Karşılaşmanın ardından basın toplantısında konuşan Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mustafa Dalcı, “Zor günler geçiriyoruz Gençlerbirliği olarak. Oyuncu kadromuz maalesef çok genç. Belli tecrübeli oyuncularımız var ama bu maça gelirken 5 tane sakat oyuncumuz vardı. Sahada ciddi bir mücadele var ama maalesef mücadeleyi bir yere kadar yapabiliyorsunuz, belli yerlerde o tecrübeyi çok istiyorsun. Çok ciddi mücadele ettik, en kötü 1 puan alınırdı bu maçta. Tabii ki çok üzgünüz, önümüze bakacağız. Devre arasında transferimizi açtık, devre arasında ciddi takviyeler yaparak bu ligde, bu takımı tutacağız” dedi.



(İHA)

Comments


bottom of page