top of page
Ara

Mustafa Er: ''Üstün Olan Taraf Bizdik''

Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında Ümraniyespor, deplasmanda karşılaştığı Alanyaspor'a 1-0 mağlup oldu. Ümraniyespor teknik direktörü Mustafa Er, maçın ardından açıklamalarda bulundu.


Ümraniyespor teknik direktörü Mustafa Er alanya maçı açıklama

Ümraniyespor teknik direktörü Mustafa Er, 1-0'lık Alanyaspor yenilgisini değerlendirdi.


Er, ''Çok üzgünüz. Oyunun başından sonuna kadar iyi oynadığımız bir karşılaşma. Oyunun bütün bölümlerinde üstün olan taraf bizdik. Birçok da pozisyon bulduk. Maalesef pozisyonları değerlendiremedik ve basit bir hatadan, basit bir top kaybıyla gol yedik. Rakibin zaten ceza sahasına yaklaştığı anlarda biz hata yaptık. Onun haricinde set oyununda rakibe pozisyon vermedik. Bizim birçok pozisyonumuz var. Mental anlamda çok aşağıdaydık. Yani, geçen hafta bir antrenmanla Beşiktaş maçına çıkmıştık. Oyuncularımız da zaten bütün hafta özellikle mental anlamda geri dönmemiz gerektiğini ve bir karakter ortaya koymamız, mücadele etmemiz gerektiğini konuştuk bütün hafta. Bu anlamda istediklerimizi yaptılar. Tek üzüldüğüm emeklerinin karşılığını alamadılar. Net bir şekilde buradan puan ya da puanlar alabilirdik. Birçok gol pozisyonumuz var. Direkten dönen topumuz var. Sayılmayan bir golümüz var.'' diye konuştu.


Müsabakanın yönetimine eleştiride bulunan teknik adam, şu ifadeleri kullandı:


''Hakemler ile alakalı şunu söylemek istiyorum. Tüm maçlara bakıyoruz, 8'er 10'ar dakika uzatma veriliyor. Bu maçta ise ilk devreye 1 dakika, ikinci devreye 5 dakika uzatma verdi. Sadece Ahmet Aslan 2 kere 5-6 dakika yerde yattı. Kötü niyetli bir şekilde yaptı bunu. 6 tane oyuncu değişikliği oldu. Minimum 10 dakika eklenmesi gerekiyordu. Bana göre bunların açıklamasını yapmaları gerekiyor.''

İlgili Yazılar

Comments


bottom of page