top of page
Ara

Mustafa Gürsel: ''Beraberlik Ruhunu Atmak İstiyoruz''

Spor Toto 1. Lig'in 11. haftasında, Bandırmaspor, sahasında Çaykur Rizespor ile 1-1 berabere kaldı. Galibiyet hasretini 7 maça çıkaran bordo beyazlı ekipte, karşılaşmanın ardından Teknik Direktör Mustafa Gürsel açıklamalarda bulundu. Mücadeleye devam edeceklerini belirten Gürsel, ''bir an önce galibiyetle tanışmak istiyoruz ve üzerimizden de beraberlik ruhunu atmak istiyoruz” dedi.



Spor Toto 1. Lig'in 11. haftasında, sahasında Çaykur Rizespor ile 1-1 berabere kalan Bandırmaspor'da, Teknik Direktör Mustafa Gürsel açıklamalarda bulundu.


Gürsel, "Öncelikle çok istediğimiz bir maçtı. Oyunu kazanmayı çok istedik ama berabere bitti. Sonuç anlamında üzgünüz ama bu mücadele sürdükçe sonuç da gelecektir. İlk yarı rüzgara karşı oynamamıza rağmen rakibe pozisyon vermedik. Bandırmaspor takımı nerede olursa olsun mücadelesini sürdürecektir. Sonuç anlamında üzgünüz. Bu mücadeleyi sürdürdüğümüz takdirde güzel olacak. Beşinci beraberliğimizi aldık, kazanmak isterdik. Bu mücadeleye devam edeceğiz. Bir an önce galibiyetle tanışmak istiyoruz ve üzerimizden de beraberlik ruhunu atmak istiyoruz” diye konuştu.

Comentarios


bottom of page