top of page
Ara

Muşspor'da Başkan Nevzat Kaya 'Devam' Dedi!

TFF 3. Lig ekiplerinden Muşspor'da Başkan Nevzat Kaya göreve devam kararı aldığını duyurdu.


Muşspor'da Başkan Nevzat Kaya 'Devam' Dedi!

Sezona şampiyonluk iddiası ile başlayan ardından yaşanan kayıplarla sezonu play-off hattının gerisinde tamamlayan Muşspor'da Başkan Kaya, yeni sezonda kulübün başında olmayacağını belirtmişti.


Taraftarın ve şehrin önde gelenlerinden oldukça büyük bir desteğini gören Nevzat Kaya karanından vazgeçti ve yaptığı açıklama ile yeni sezonda Muşspor başkanlığına devam edeceğini belirtti.


Nevzat Kaya, yaptığı açıklamda şu ifadelere yer verdi;


''İstifa kararı aldığım günden bugüne kadar olan sürede değerli Muş halkının destekleri, 7’den 70’e mesajları ve telefonları olmak üzere; Muş ilimizin değerli Valisi İlker Gündüzöz, Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, Muş Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Arif Taşdemir, Muş İl Emniyet Müdürü Engin Kaloğlu, Muşlu İş İnsanı Fethi Cengiz ve adını sayamadığım birçok değerli iş insanları olmak üzere dostlarım, aile büyüklerim, büyük Muşspor’un cefakar taraftarları, futbolcu kardeşlerimiz, değerli hocalarımızın istek ve arzuları bizim için bir emir oldu. Muşlu kardeşlerime şu ifadeyi söylemek istiyorum; Biz daha yeni başladık!


Saygılarımla

Nevzat Kaya''

İlgili Yazılar

Comments


bottom of page