top of page
Ara

Muşspor, Yeni Transferleriyle İmza Şov Yaptı!

TFF 3. Lig 4. Grup ekiplerinden Muşspor, ara transfer döneminde kadrosuna kattığı 6 oyuncuya imza imza töreni düzenlendi.


Muşspor yeni transfer

Lider Adana 1954 FK'nın ardından ligde 2. sırada bulunan ve şampiyonluk yarışında kıyasıya bir rekabet içinde olan Muşspor, kadrosuna önemli isimleri kattı.


Kulüp başkanı Nevzat Kaya'nın katılımı ile yeni transferleri Doğukan Kaya, Ozan Papaker, Ebu Sıddık Çelik, Mehmet Ersavaş, Atalay Gürel ve Canberk Dilaver için imza töreni düzenleyen Muşspor, rakiplerine de göz dağı verdi.


Muşspor, transferlerini duyurduğu paylaşımlarında şu ifadelere yer verdi;


''Hoşgeldin DOĞUKAN KAYA! ✅


💛🤍 Trendyol Süper Lig ekiplerinden Ankaragücü’nden yeni transferimiz 1.91 boyundaki 24 yaşındaki kaleci Doğukan Kaya, Başkanımız Nevzat Kaya’nın katılımıyla düzenlenen imza töreninde yaptığı açıklamada, “Muş’a geldiğim için çok mutluyum. Şampiyon takımın bir parçası olmak benim için büyük bir anlam ifade edecek” dedi.


💬 Başkanımız Nevzat Kaya ise açıklamasında, “Ankaragücü’ne transferdeki yardımları için teşekkür ediyorum. Kulübümüz güçlü bir kadro oluşturmak amacı ile Doğukan ile anlaşmaya varmıştır. Bu transfer ile takımımıza yeni bir dinamizm kazandırmak ve hedeflerimize ulaşma yolunda önemli bir adım attık” ifadelerini kullandı.


Hoşgeldin OZAN PAPAKER! ✅


💛🤍 337 maçta 91 gol atma başarısı gösteren yeni transferimiz 27 yaşındaki santrafor Ozan Papaker, Başkanımız Nevzat Kaya’nın katılımıyla düzenlenen imza töreninde yaptığı açıklamada, “Sizlerle birlikte zafere yürümek, bu formayı en üst düzeyde temsil etmek için buradayım. Burada büyük anılar biriktireceğimize inanıyorum. Bu aileye katılmaktan dolayı çok mutluyum ve transferde emeği geçen Başkanımız Nevzat Kaya’ya teşekkür ediyorum” dedi.


💬 Başkanımız Nevzat Kaya ise açıklamasında, “Ligimizi iyi tanıyan ve iddialı oyuncularından birini kadromuza katmanın mutluluğu içerisindeyiz. Ozan’ın sadece oyun stili ile değil aynı zamanda karakteri, liderlik vasıfları ve saha dışındaki duruşu ile takımımızın en önemli parçalarından biri olacağına yürekten inanıyorum. Kendisine hoş geldin diyerek başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.


Hoşgeldin EBU SIDDIK ÇELİK ✅


💛🤍 Yeni transferimiz 27 yaşındaki orta saha Ebu Sıddık Çelik, Başkanımız Nevzat Kaya’nın katılımıyla düzenlenen imza töreninde yaptığı açıklamada, “Bu büyük kulüpte olmak benim için özel bir anlam taşıyor. Burada olmamın sebebi iyi futbolumu sunmak ve formamın hakkını vermek olacak. Kulübümüzün renklerini temsil etmek benim için büyük bir gurur ve sorumluluk ifade ediyor. Saha içerisinde elimden geleni yapmak için buradayım” dedi.


💬 Başkanımız Nevzat Kaya ise açıklamasında, “Ebu Sıddık Çelik sadece futbol yetenekleri ile değil aynı zamanda karakteri ve profesyonellik anlayışı ile de öne çıkan bir isim. Muşsporumuzu daha da güçlendireceğine ve zirve yolunda birlikte büyük başarılara imza atacağımıza olan inancım tam” ifadelerini kullandı.


Hoşgeldin MEHMET ERSAVAŞ ✅


💛🤍 Yeni transferimiz 32 yaşındaki tecrübeli orta saha Mehmet Ersavaş, Başkanımız Nevzat Kaya’nın katılımıyla düzenlenen imza töreninde yaptığı açıklamada, “Tecrübem ile takıma katkı sağlamak, takımımızda bulunan genç yeteneklerimize rehberlik ve önderlik etmek için buradayım. Taraftarlarımızın coşkusunu bildiğim için teklifi hiç düşünmeden kabul ettim. Benim kariyerimde burasının çok önemli bir yer tutacağını düşünüyorum. Taraftarlarımız ile şampiyonlukluk yaşamak için sabırsızlanıyorum” dedi.


💬 Başkanımız Nevzat Kaya ise açıklamasında, “Şampiyonluk parolasıyla çıktığımız bu sezonda bizi hedeflerimize bir değil birkaç adım daha yaklaştıracağı için Mehmet Ersavaş ile bu yola çıkıyoruz. Saha içindeki yetenekleri ve tecrübesi ile takımımıza önemli katkılar sağlayacağını düşünüyorum” ifadelerine yer verdi.


Hoşgeldin ATALAY GÜREL ✅


💛🤍 Yeni transferimiz 22 yaşındaki orta saha Atalay Gürel, Başkanımız Nevzat Kaya’nın katılımıyla düzenlenen imza töreninde yaptığı açıklamada, “Kariyerim adına gurur verici bir anı yaşıyorum. Bu büyük kulübe katıldığım için heyecan doluyum. Genç yaşımda Muşspor formasını giymek benim için gerçekten büyük bir onur. Bu harika kulüpte mücadele ederken en iyi futbolumu sunma sözü veriyorum” dedi.


💬 Başkanımız Nevzat Kaya ise açıklamasında, “Atalay genç yaşına rağmen gösterdiği yetenekleri, hırsı ve potansiyeli ile kendisini kısa sürede kanıtladı. Atalay’ın transferi ile genç ve dinamik kadro oluşturma hedefime bir adım daha yaklaştık. Genç yeteneğimizin takımımıza katkı sağlayacağına yürekten inanıyorum” ifadelerini kullandı.


Hoşgeldin CANBERK DİLAVER ✅


💛🤍 Yeni transferimiz 30 yaşındaki sol bek Canberk Dilaver, Başkanımız Nevzat Kaya’nın katılımıyla düzenlenen imza töreninde yaptığı açıklamada, “Bugün benim için unutulmaz bir gün. Bu büyük kulüpte sizlerle bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyorum. Kulübümüzün şampiyonluk yürüyüşüne ve tarihine katkıda bulunmak ve taraftarlarımıza unutulmaz anlar yaşatmak için buradayım. Futbol hayatımda taraftarlarımızın coşkusu benim için her zaman en büyük motivasyon olmuştur. Bunları bildiğim için buraya gelmeyi ve savaşmayı tercih ettim” dedi.


💬 Başkanımız Nevzat Kaya ise açıklamasında, “Canberk futbol hayatı boyunca sergilediği üst düzey performansı, liderlik kabiliyeti ve sıra dışı yetenekleri ile tanınan önemli bir oyuncu. Bu transfer takımımızın gücünü daha da artırarak şampiyonluk hedefine odaklanma adına önemli bir adımdır. Canberk’e ve camiamıza hayırlı olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.''

İlgili Yazılar

Comments


bottom of page