top of page
Ara

Nazilli Belediyespor'da 4 Yeni İmza

2022-23 sezonunda TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele edecek olan Nazilli Belediyespor yeni sezon hazırlıkları kapsamında idmanlara başladı. Transfer çalışmalarını sürdüren siyah beyazlı ekip, 4 yeni oyuncuyu kadrosuna kattığını duyurdu.



Nazilli ekibi, Tarsus İdman Yurdu’ndan sol kanat Yılmaz Basravi, Ankara Demirspor'dan sol kanat Alim Harlak, İçel İdman Yurdu'ndan ön libero Nurettin Çağlar ile 1 yıllık, Çorum FK'dan stoper Hakkı Can Aksu ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.


Yılmaz Basravi

13 Mart 2000 Mardin doğumlu Yılmaz Basravi, futbola İzmir Balçova Termalspor’da başladı ve daha sonraki yıllarda Göztepe altyapı takımlarında forma giyen oyuncu Göztepe’de profesyonel futbol hayatına başladı. Geçtiğimiz sezon Tarsus İdmanyurdu forması ile 32 maçta forma giyen kanat oyuncusu, takımı ile Play-Off oynama başarısı da gösterdi.


Alim Harlak

13.01.1996 yılında Muğla'da doğan Alim Harlak futbola Muğlaspor altyapısında başladı. Daha sonra Bucaspor ve Altınordu gelişim ligi takımlarında oynayan ve Altınordu'da profesyonel olan Alim, Bursa Nilüfer, Karacabey, Sarıyer, Etimesgut Belediyespor ve son olarak Ankara Demirspor'da forma giydi. Sol ve Sağ kanat mevkisinde görev alabilen Alim Harlak, geçtiğimiz sezon 34 maçta 3 gol ve 8 asist ile sezonu tamamladı.


Nurettin Çağlar

29 Haziran 1993 Çorum doğumlu Nurettin Çağlar, 2012 yılında Kırıkhanspor ile 3. Lig’de forma giyerek profesyonel oldu. Ardından Anadolu Üsküdar, Elazığspor ve Fethiyespor'da forma giydi. Daha sonra Uşakspor’a transfer olarak 3. Lig’de şampiyonluk yaşadı. Somaspor forması ile de şampiyonluk yaşayan, 26 maçta attığı 16 gol ile adından söz ettiren oyuncu geçen sezon başında Diyarbekirspor’a devre arasında İçel İdman Yurdu’ na transfer oldu ve 2021-2022 sezonunda 26 maçta 6 gol atma başarısı gösterdi.


Hakkı Can Aksu

11 Haziran 1996 Muğla doğumlu Hakkı Can, futbola yeni Milasspor’ da başladı. Daha sonra Fethiyespor’ a transfer oldu ve sonraki yıllarda Sakaryaspor, Kastamonuspor, Karacabey Belediyespor ve son olarak Çorum Fk formalarını giydi. 26 yaşındaki stoper, 2021-2022 sezonunda 24 maçta görev aldı.

İlgili Yazılar

Comentários


bottom of page