top of page
Ara

Nazilli Belediyespor, Çağrı Bülbül'ü Transfer Etti

Transfer çalışmalarına devam eden Nazilli Belediyespor, son 3 sezondur Ankara Demirspor forması giyen ve takımın kaptanlığını yapan önlibero Çağrı Bülbül ile anlaştı. Siyah beyazlılar, 30 yaşındaki orta saha ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.


Çağrı Bülbül

Transferde hareketli günler geçiren Nazilli ekibi, Ankara Demirspor'un önlibero oyuncusu Çağrı Bülbül'ü 1 yıllığına kadrosuna kattı.


İmza törenine katılan Nazilli Belediye ve Kulüp Onursal Başkanı Kürşat Engin Özcan, yaptığı açıklamasında ''Nazilli Belediyespor'umuz için var gücüyle çalışan emek veren başta yönetim kurulunda görev yapan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ederim daha güçlü, daha başarılı bir Nazilli için çalışmaların başarılı bir şekilde devam edeceğine inanıyorum Nazilli Belediyespor camiasına katılan futbolcu kardeşimiz Çağrı’ ya hoşgeldin der başarılar dilerim’’ dedi.


Çağrı Bülbül ise ''Transferim de emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Uzun yıllardır Türk futbolunda başarılara imza atmış Nazilli Belediyespor ailesine katıldığım için çok mutluyum. İnşallah çalışarak kulübümüzü hak ettiği yerlere getireceğiz.'' ifadelerini kullandı.


Nazilli Belediyespor öte yandan iç transferde, sağ bek Mert Es Estik ve orta saha Cemal Şener ile sözleşme uzatıldığını bildirdi.

İlgili Yazılar

Comments


bottom of page