top of page
Ara

Nurettin Çakır Fethiyespor'da Kaldı

Yeni sezonda TFF 2. Lig'de mücadele edecek olan Fethiyespor, transferde hareketli günler geçiriyor. Selim Kayacı, Halil Köçer, Aykut Ulaç ve Selçuk Hakalmaz'ı renklerine bağlayan Ege temsilcisi, iç transferde de önemli bir adım attı.


Nurettin Çakır

Ali Han Tunçer'in Pendikspor'a transferi ardından kulüp, geçtiğimiz sezon şampiyonlukta büyük payı olan bir diğer golcüsü Nurettin Çakır ile sözleşmesini 2 yıl uzattı.


Kulüpten yapılan resmi açıklamada, "Kulübümüz, şampiyonlukta çok büyük katkısı olan oyuncumuz Nurettin Çakır ile 2 yıllık sözleşme imzalamıştır. Geçtiğimiz sezon lacivert-beyaz renkler içinde 21 gole katkı sağlayan ve yeni zaferler için yuvada kalmayı tercih eden Nurettin Çakır’a başarılar dileriz." ifadeleri kullanıldı.


İnsanın mutlu olduğu yerde kalması gerektiğini söyleyen Nurettin Çakır ise, “Kaldığım için çok mutluyum. Şampiyonluk yaşadık. İnşallah tekrarını yaşayacağız. Herkes birbirine karşı iyimser yaklaştı. Yönetimle karşılıklı anlaştık. Yeni arkadaşlar var. Zamanla kaynaşırız. Aile ortamını yakalayacağımıza inanıyorum” dedi.

İlgili Yazılar

Comentários


bottom of page