top of page
Ara

Nuri Şahin: ''Fenerbahçe Maçında İşi Bitirmek İstiyoruz''

Spor Toto Süper Lig'in 35. haftasında Antalyaspor, sahasında karşılaştığı Başakşehir ile 0-0 berabere kaldı. Antalyaspor futbol sorumlusu Nuri Şahin, maçın ardından açıklamalarda bulundu.


nuri şahin maç sonu açıklama

Antalyaspor futbol sorumlusu Nuri Şahin, 0-0'lık Başakşehir beraberliğini değerlendirdi.


Şahin, ''İçeride oynadığımız son maç oldu. Sahaya kazanmak için çıktık. Bayağı bir pozisyona da girdik. Rahat olan, kaliteli, sistemi olan, oyunu olan ve iyi bir hocası olan bir takıma karşı oynadık. Çok pozisyona girdik, atamadık. Ama en kötü buradan bir puan almayı hedeflemiştik. Puan aldık. Bizim için üç puan çok iyi olurdu, olmadı. Önümüzdeki Fenerbahçe maçına hazırlanıp inşallah orada işi bitirmek istiyoruz"



Şahin, 81. dakikada oyundan çıkarken bazı taraftarlar tarafından ıslıklanan Haji Wright hakkında şu ifadeleri kullandı:



''Ben hayatım boyunca ıslıklanmayı anlamış bir insan değilim. Her zaman da bunun karşısında durdum. Hem futbolculuk dönemimde hem de hocalık dönemimde. Şaşırdım. Yalan yok, şaşırdım. Çünkü Haji Wright'ın bize bugüne kadar verdikleri, verecekleri ortada. Eşi doğum yaptı onun için son 3-4 gün baya yoğun geçti. Baba oldu. Farklı duygular yaşıyor. Bizim, bu seviyede ve böyle bir şey yaşamış bir insana bunu yapmamamız gerektiğini düşünüyorum. Sonradan alkışlar da oldu. Ama futbol sadece futbol değil. İnanın bana ben gereğini zaten içeride yapıyorum. Eleştirimi de yapıyorum. Neyi daha iyi yapmamız gerektiğini de konuşuyorum. Ama baba olmuş, ilk defa o tada varmış bir insan hakkında konuşuyoruz. Kendi ülkesinde değil, yurtdışında baba oldu. Eşi hastanede belki yalnızdı vs. Bir sürü şey var. Bir daha olacağını düşünmüyorum böyle bir şeyin. Çünkü Hagi'nin hem futbolculuğu hem de insani açıdan bizim için yaptıkları ortada. Çok rahat başka takımlara da gidebilirdi sezon başında ama bizi tercih etti. Vefa çok önemli, insanlık çok önemli."

İlgili Yazılar

Comentários


bottom of page