top of page
Ara

Okan Buruk: ''Hak Ettiğimiz Bir Galibiyet Oldu''

Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında Galatasaray, sahasında 1-0 geriye düştüğü karşılaşmada Trabzonspor'u 2-1 mağlup etti. Sarı kırmızılı ekipte, teknik direktör Okan Buruk, karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.


Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk

Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk, 2-1'lik Trabzonspor galibiyetini değerlendirdi.


Buruk, ''İkinci yarı maçı domine ettik ve hak ettiğimiz bir galibiyet oldu diye düşünüyorum. Üçüncü golü de bulabilseydik maç bizim için çok daha rahat geçebilirdi. Bugün hem hava hem de saha şartları iki takımın da zaman zaman top kayıplarına yol açtı. Genel olarak oyuncularımın performansı, istekleri, şampiyonluk yolundaki ruhları bizim için çok önemli, çok değerli. Bu tabi bugün taraftarlarımızla birleşti. Bu kadar soğukta gelip bize destek veren taraftarlarımıza teşekkür ediyorum.'' diye konuştu.


Okan Buruk, mücadelenin 80. dakikasında sakatlık geçirerek oyundan ayrılan Fernando Muslera'nın durumu ile ilgili ise "Darbeden dolayı bir ağrısı var. Şu an basmakta zorlanıyor. İnşallah önemli bir şey yoktur diye düşünüyorum. Şu an dokunulduğunda çok fazla ağrısı var. Umut ediyoruz ki çok uzun bir şey olmaz. Bizim için çok önemli bir oyuncu. Ligimiz için önemli bir marka Muslera, yıllardır bu ligde önemli bir performans sergiliyor. İnşallah kısa, 3-5 günlük bir şey olur ve biz de bu anlamda rahat ederiz." ifadelerini kullandı.

Commenti


bottom of page