top of page
Ara

Okan Buruk: ''Kaliteli Bir Kadromuz Var''

Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında, sahasında Hatayspor'u 4-0 mağlup eden Galatasaray, galibiyet serisini 8 maça çıkardı. Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.


Okan Buruk Galatasaray

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, 4-0'lık Hatayspor maçını değerlendirdi.


Herkesin Fenerbahçe galibiyetinin Hatayspor maçına nasıl yansıyacağını merak ettiğini aktaran Buruk, "Oyuncularımıza inancımız tamdı. Maç öncesi hazırlıklarda konsantrasyon içinde olduğumuzu gösteren işaretler aldık. Bugün ilk yarıda rakibimizi, ligi ve oyunu ne kadar önemsediğimizi ortaya koyduk ve ilk yarıyı net bir skorla bitirdik. Bunun yanında çok fazla da pozisyonumuz vardı. Rakibimize de 2 pozisyon ve gol atma şansı verdik. Hatayspor geçişleri çok iyi yapan bir takım, bizim de defansif anlamda korkularımız vardı.


İkinci yarı daha rölantide geçti. Defansif olarak yaptığımız hatalar oldu. Hücumdaki tercihlerimiz tam olarak istediğimiz gibi olmadı. Ancak maçı 4-0 gibi net bir skorla bitirdik. Bugün bizim için çok önemli. Ligi ve maçı ne kadar istediğimizi, şampiyonluk yolunda ne kadar iddialı olduğumuzu ve özellikle iç sahada taraftarımızla neler yapabileceğimizi bir kez daha ortaya koyduk." ifadelerini kullandı.


Sözlerine birçok oyuncuya şans verdiğini belirterek devam eden Buruk, ''Birçok oyuncumuza süre verdik. Kaliteli bir kadromuz var. Bütün oyuncularıma çok güveniyorum. Bundan sonraki haftalarda maç maç değişiklikler yapacağız. Oyuncularıma bugünkü galibiyet için teşekkür ediyorum. Sekiz maçlık bir galibiyet serisi yakaladık. Bunu devam ettirmek istiyoruz." diye konuştu.

Comments


bottom of page