top of page
Ara

Okan Buruk: ''Rekorları Kıracak Bir Oyuncu Grubu Var''

Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında Galatasaray, deplasmanda karşılaştığı Giresunspor'u 4-0 mağlup ederek ligde üst üste 10. galibiyetine uzandı. Sarı kırmızılı ekipte teknik direktör Okan Buruk, karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.


galatasaray teknik direktörü okan buruk rekor

Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında Galatasaray, deplasmanda Giresunspor'u 4-0 mağlup ederek ligde üst üste 10., resmi maçlarda ise 13. galibiyetini elde etti. Teknik Direktör Okan Buruk ise Spor Toto Süper Lig tarihinde, Mustafa Denizli ve Fatih Terim'in ardından üst üste 10 galibiyet alan teknik direktör oldu.


4-0'lık Giresunspor galibiyetini değerlendiren Buruk, ''Taraftarımız kendine ayrılan bölümden bize çok destek oldular, kendilerine teşekkür etmek istiyorum. İstanbul'daki ortamımızı neredeyse burada da yaşadık. Rekorları kıracak bir oyuncu grubu var. Bu rekorun hakkını teslim edeceğimiz yer Galatasaray taraftarı, camiası. Biz de onun içinde oyuncularımızla birlikte yer tutuyoruz. 4-0 çok önemli bir skor. Girdiğimiz pozisyonlar, kaçan penaltılar... Onun yanında, rakibe verdiğimiz çok net pozisyonlar da var. Bunu düzeltmemiz gerekiyor.


10. galibiyet çok güzel ama bizim asıl hedefimiz şampiyonluk. Bu galibiyeti Dursun Başkana hediye etmek istiyorum. bize göre ağır bir ceza aldı. Giresun onun memleketi ve burada bizimle olamadı.'' ifadelerini kullandı.

Comments


bottom of page