top of page
Ara

Okan Buruk'tan Galibiyet Açıklaması | Icardi'nin Sağlık Durumu...

Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında Galatasaray, deplasmanda karşılaştığı Alanyaspor'u 4-1 mağlup etti. Sarı kırmızılı ekipte Teknik Direktör Okan Buruk, maçın ardından açıklamalarda bulundu. Buruk, aynı zamanda ilk devrenin sonunda sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalan Icardi'nin sağlık durumuyla ilgili bilgilendirme yaptı.


Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk açıklama

Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk, 4-1'lik Alanyaspor galibiyetini değerlendirdi.


Buruk, ''Ligin zorlu deplasmanlarından biri Alanya deplasmanı. Rakibimizin takım savunmasını iyi yapacağını düşünüyorduk. Bunu maçın başında iyi bir şekilde sergilediler. Duran toptan golü bulduk. Kötü bir penaltıyla rakibimize gol şansı verdik. Devamında top bizdeydi. Oyunu hızlandırmamız gereken dakikalar vardı. İlk yarı rakip kaleye çok net pozisyonlar üretemedik. İlk yarının sonunda attığımız ikinci golle soyunma odasına girdik. İkinci yarıda da özellikle hem daha dikine oynadık hem de rakip yarı sahada daha çok oynadık, şutumuzu arttırdık. Burada gelen 3. ve 4. goller de maçın erkenden bitmesini sağladı. Oyuncu değişikliklerimizle birlikte maçın sonuna kadar aynı performansı, aynı isteği ve aynı disiplini ortaya koyduk. İyi bir maç oynadık.'' diye konuştu.


Icardi'nin sağlık durumu ile ilgili bilgilendirmede bulunan Buruk, şu ifadeleri kullandı:


''Icardi ayağında bir sertleşme hissetti. Biz de hiç riske atmak istemedik. Onu dışarı aldık. Önemli bir şey olmadığına inanıyorum. Ve hafta sonu oynayacağımız maçta tekrar bizle beraber sahada olur. Dediğim gibi tedbir için dışarı aldık, 1-2 gün içerisinde durumu netleşir.''

İlgili Yazılar

Comments


bottom of page