top of page
Ara

Okan Buruk'tan, Icardi Açıklaması | ''Her Şey Olumlu Gidiyor''

Galatasaray, Avusturya kampındaki ilk hazırlık maçında, Macaristan ekiplerinden FC Kisvarda'yı 2-0 mağlup etti. Sarı kırmızılı ekipte, teknik direktör Okan Buruk, maçın ardından açıklamalarda bulundu.


Okan Buruk'tan, Icardi Açıklaması

Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk, yeni sezon hazırlıklarını ve transfer gündemini değerlendirdi.


Buruk, ''Bu sene hızlı bir şekilde Şampiyonlar Ligi Ön Eleme maçına hazırlanmamız gerekiyor. Bu anlamda İstanbul'da bir maç yaptık. Bu ikinci maçımız. 14 ve 18 Temmuz’da hazırlık maçı ayarlamıştık. 15'inde ekstradan kendi antrenman sahamızda bir maç daha yapacağız. Yine 14'ünde daha az oynayan oyuncular için ekstra bir maç koyduk. Aslında bir hazırlık kampındayız. Çift antrenman yaptık. İyi de bir antrenman yaptık. Genel olarak bugün yorgunlukları da vardı ama bu dönemi yükleme ile geçirmek zorundayız. Antrenmanlara ve maçlara devam edeceğiz. En hazır halde hazırlık ilk oynayacağımız 25 Temmuz’daki Şampiyonlar Ligi Ön Eleme maçına hazırlanmak istiyoruz'' diye konuştu.



Transfer anlamında görüşmelerin devam ettiğini belirten Buruk, Icardi'nin yeniden takıma katılması ile ilgili şu ifadeleri kullandı:


''Hepimiz bekliyoruz. Her şey olumlu gidiyor. Tabi ki imza atılana kadar sakin olmak gerekiyor. Biz istiyoruz, o istiyor. Kulübü ile ilgili her şey yolunda gidiyor. İnşallah en kısa zamanda bizimle beraber olur. Hem oyuncu kalitesi olarak hem psikolojik anlamda Icardi’nin gelişi Galatasaray takımına önemli bir destek olacak. Erden Bey görüşüyor. Bittikten sonra ben de görüşeceğim. Transfer prosedürü tamamlanınca en kısa zamanda gelmesini isterim''

İlgili Yazılar

Comments


bottom of page