top of page
Ara

Okan Buruk'tan Icardi'ye Övgü

Spor Toto Süper Lig'in 35. haftasında Galatasaray, sahasında karşılaştığı Sivasspor'u 2-0 mağlup ederek 3'te 3 yaptı. Sarı kırmızılı ekibin Arjantinli yıldızı Mauro Icardi, son 4 lig maçında gol katkısında bulunarak, ligde gol sayısını 19'a çıkardı. Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk, Icardi'ye övgü dolu ifadelerde bulundu.


okan buruk icardi açıklama

Şampiyonluk için geri sayıma geçen Galatasaray'da, Arjantinli golcü Mauro Icardi, başarılı performansıyla adından sıkça söz ettiriyor.


30 yaşındaki oyuncu, son 4 lig maçında 6 gollük bir katkı verirken, ligin 35. haftasını toplamda 19 gol ile tamamladı.


Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk, maç sonu değerlendirmesinde Icardi ile ilgili şu ifadeleri kullandı:


''Icardi burada çok mutlu, heyecanlı. Galatasaray ile olan bağını gerçekten net bir şekilde görüyoruz. İlk geldiği zaman da onun çok iyi bir karakter olduğunu söylemiştim. Onun da takıma sahip çıkmasını görüyoruz. Saha içerisinde liderlik de yapıyor. Çok önemli ve değerli bir şey. Saha içerisinde arkadaşlarını yönlendiren bir oyuncu. Mevkii olarak santrfor olmasına rağmen diğer oyunculara neler yapabileceğini, ne yapacağını net bir şekilde gösteriyor. Bunu hafta içi de aynı şekilde gösteren bir oyuncu. Hiçbir antrenmanı kaçırmaz, her antrenmanı yapar. İyi bir profesyonel. Bu da bizim için önemli bir şey. O bağı kurduğunu düşünüyorum. İnşallah önümüzdeki sene de bizimle birlikte olur."

İlgili Yazılar

Comments


bottom of page