top of page
Ara

Okan Buruk'tan Transfer Açıklaması...

Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında oynanan Hatayspor maçının ardından açıklamalarda bulunan Okan Buruk, transfer hedeflerini açıkladı.


Okan Buruk Transfer Açıklaması

Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında Galatasaray, sahasında Hatayspor'u 4-0 mağlup ederek galibiyet serisini 8 maça çıkardı. Yükselişini sürdüren sarı kırmızılı ekipte, Teknik Direktör Okan Buruk transfer hedeflerini açıkladı.


Buruk, ''Transfer yapmak, kadromuzu güçlendirmek istiyoruz ama benim için önemli olan elimizdeki oyuncuları kazanabilmek. Oynatamadığımız, uzun süreler veremediğim oyuncular var. Bunları kazanmak benim için daha önemli. Ancak uygun oyuncular bulabilirsek takımımızı güçlendirmek için hareket edebiliriz. Çok acele edeceğimiz bir şey yok ama bu süre içinde net bir karar vereceğiz.'' diye konuştu.


Buruk, Uğur Çiftçi transferi hakkında gelen soruya ise, ''Sol bek mevkiine yerli oyuncular üzerinden bakıyoruz. Elimizde 2 sol bekimiz var. Oraya yerli bir oyuncu almak istiyoruz. Bunun için birkaç adayımız vardı. Uğur da onlardan biri. Kendisiyle görüşmemiz sürüyor.'' yanıtını verdi.

Comments


bottom of page