top of page
Ara

Okan Buruk: ''Şampiyonluğa Odaklandık''

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında Galatasaray, sahasında karşılaştığı HangiKredi Ümraniyespor'u 3-2 mağlup ederek ligde galibiyet serisini 11 maça çıkardı. Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk, karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.


okan buruk galatasaray

Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk, 3-2'lik Ümraniyespor galibiyetini değerlendirdi.


Buruk, ''Ümraniyespor çok iyi bir takım. Son sırada olması kimseyi yanıltmasın demiştik. Özellikle ligde ofansif anlamda iyi işler yapan bir takım. Defansif anlamdaki sorunlarını ise bugün maç içerisinde net bir şekilde ortaya çıkarttık. Çok fazla gol pozisyonuna girdik. Kendi adımıza inanılmaz ofansif rakamlar var ama takım savunmasında çok hata yaptık, net pozisyonlar verdik. Bize yakışmayan bir ilk yarı oynadık. İkinci yarıda rakibimize pozisyon vermedik. Ve sonuç olarak 3-2 galip bitirdik. Kazandığımız için sevinçliyiz ancak ders alacağımız şeyler de ortaya çıktı. Hedefimiz şampiyonluk. Şampiyonluk yolunda hep kazanmamız gerekiyor. Rekordan çok, şampiyonluğa odaklanmış durumdayız. Bu rekoru, kenetlenmiş Galatasaray camiası olarak kırıyoruz'' diye konuştu.


Gelecek hafta oynanacak olan Trabzonspor maçı hakkında yorum yapan Buruk, ''Trabzonspor dış sahada zorlanan bir takım. Oyuncuları ve teknik ekibi çok kaliteli. Yenileneceğiz ve dinleneceğiz. İç saha avantajını kullanmak istiyoruz ama bugünkünden daha iyi olmalıyız'' ifadelerini kullandı.

コメント


bottom of page