top of page
Ara

Olaylı Maç Berabere Bitti | Göztepe - Fenerbahçe: 2-2

Trendyol Süper Lig'in 2. haftasında Göztepe, sahasında karşılaştığı Fenerbahçe ile 2-2 berabere kaldı.


fenerbahçe göztepe maçı

Trendyol Süper Lig'in 2. haftasında Göztepe ile Fenerbahçe, Gürsel Aksel Stadyumu'nda karşı karşıya geldi. Mücadele, 2-2'lik eşitlikle sonuçlandı.


Göztepe 30. dakikada Romulo'nun golüyle 1-0 öne geçti ancak VAR sonrası gol atağın başında yapılan faul gerekçesiyle iptal edildi.


Ardından Fenerbahçe, 45+3. dakikada Edin Dzeko (P) ve 45+7. dakikada Youssef En-Nesyri'nin golleriyle devreyi 2-0 önde tamamladı.


Göztepe, 68. dakikada Koray Günter'le farkı 1'e indirirken, 90+5. dakikada Romulo'nun golüyle skoru eşitledi. Karşılaşma bu skorla sona erdi.


Bu sonuçla, lige Adana Demirspor galibiyetiyle başlayan Fenerbahçe puanını 4'e yükseltti. Sezonun ilk haftasında Antalyaspor ile berabere kalan Göztepe ise puanını 2 yaptı.


Göztepe gelecek hafta Alanyaspor deplasmanına konuk olurken, Fenerbahçe deplasmanda Çaykur Rizespor ile karşılaşacak.


Maça olaylar damga vurdu!

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, stadyuma giremeyen biletli Fenerbahçe taraftarları için deplasman tribününe desteğe gitti. Koç'un deplasman tribününe gitmesine sarı kırmızılı taraftarlar tepki gösterdi. Bazı taraftarlar yabancı madde atarken, Ali Koç, soyunma odasına dönmek üzere saha kenarına indi. Koç, polisler eşliğinde soyunma odasına dönerken, bir yönetim kurulu üyesi tarafından itilerek yere düştü. Güvenlik güçleri olaya müdahale ederken saha kenarı karıştı ve karşılaşma kısa bir süreliğine durdu. Ali Koç'a saldırıda bulunan yönetim kurulu üyesinin gözaltına alındığı öğrenildi.


İlgili Yazılar

Comentarios


bottom of page