top of page
Ara

Orduspor 1967'nin Yeni Başkanı İsa Akçay Oldu!

Orduspor 1967'de mevcut başkan Adem Akça, görevi İsa Akçay’a devretti. Teknik direktör Muzaffer Taşkın'la da yollar ayrıldı.


Orduspor 1967'nin Yeni Başkanı İsa Akçay

Orduspor 1967'de yönetim değişikliği meydana geldi. Mor beyazlı kulüpte başkan Adem Akça, yönetim kurulu başkanlığı görevini İsa Akçay’a devretti.


Orduspor 1967 kulüp binasında düzenlenen basın toplantısında görev değişimi yapılırken, 12 kişilik bir yönetim kurulu oluşturulacağı belirtildi.


Eski başkan Adem Akça'nın da yer aldığı yönetim kurulu;


orduspor yönetim kurulu

Eski başkan Adem Akça; “Şehrimizi en iyi şekilde temsil etmeye çalıştık. Kulübümüzün hem maddi hem de manevi olarak rahat edebilmesi için iyi bir yönetim oluşturmak istiyorduk. Bunu geçte olsa başardık. Bundan sonra takımımızı en üst seviyeye taşımak için çalışmaya devam edeceğiz.'' dedi.


Orduspor 1967'nin yeni başkanı İsa Akçay ise; ''Orduspor 1967, artık en üst seviye neresiyse, şehrimizi orada temsil edecek. Buna yönelik bir kadro kurulacak. Ordu kampının ardından önümüzdeki hafta başında Afyon kampı başlayacak. Orada yapacağımız hazırlık maçlarıyla eksik bölgelerimizi güçlendireceğiz.


Taraftarımız rahat olsun, bu takım sezonu zirvede bitirecektir.'' şeklinde konuştu.



orduspor teknik direktör istifa

Öte yandan Teknik direktör Muzaffer Taşkın'la da yollar ayrıldı.


Oluşan yeni yönetimin önünü açmak istediği beyan edilen Taşkın'ın istifasını, yeni yönetimin kabül ettiği belirtildi.





İlgili Yazılar

تعليقات


bottom of page