top of page
Ara

Osman Özköylü: ''Buruk Bir Sevinç Yaşıyoruz''

TFF 1. Lig'in 38. haftasında Pendikspor, deplasmanda karşılaştığı Manisa FK'yı 5-1 mağlup etti. İstanbul ekibi sezonu 67 puan il 3. sırada tamamlayarak Play-Off'ta final bileti aldı. Pendikspor teknik direktörü Osman Özköylü, maçın ardından açıklamalarda bulundu.


 Pendikspor teknik direktörü Osman Özköylü play off açıklama

Pendikspor teknik direktörü Osman Özköylü, 5-1'lik Manisa FK galibiyetini değerlendirdi.


Özköylü, ''Son hafta gerçekten umutluyduk. Burada kazandığımız takdirde Rize’den iyi haber geleceğini umut ediyorduk. Biz kazandık ama beklediğimiz haber gelmedi. Altınordu, 25-30. dakikalarda 10 kişi kalmış, ondan sonraki süreç Altınordu için zor olmuştur muhtemelen. Bugün kazanmamıza rağmen buruk bir sevinç yaşıyoruz. İyi oynadık, iyi bir galibiyet aldık. Zaten garanti olan üçüncülüğümüzü perçinlemiş olduk. Süper Lig'e direkt çıkma umudumuz şu an kaybolmuş olması bizi biraz üzdü. Ama sezon boyu gösterdiğimiz performansla, bulunduğumuz yerle başarılı olduğumuzu biliyoruz.'' diye konuştu.


Teknik adam sözlerini şu ifadelerle sürdürdü:


''Başarımızda emeği geçen herkesi kutluyorum. Başkanlarımız, yöneticilerimize, oyuncularıma teşekkür ediyorum. Önemli bir sezondu bizim için. Tarihinde ilk defa bu ligde mücadele eden ve play-off finalini garantilemiş bir Pendikspor var. Bu sezon boyunca gösterdiğimiz performansın bir ödülü. Şimdi artık tamamen play-off finaline odaklanacağız. Play-Off’ta karşımıza çıkacak rakiple final oynayıp, gecikmeli de olsa Süper Lig'e çıkmayı arzu ediyoruz. Çünkü bunu hak ettiğimizi düşünüyoruz. Artık son bir maç kaldı. O maçla play-off finalini de kazanıp tüm semtimize, ilçemize, bize destek veren taraftarımıza Süper Lig sevincini hediye etmek istiyoruz. Bugünkü maçta, Manisa Futbol Kulübü’nün hedeften kopması, daha düşük tempoda oynaması bizim oynadığımız oyunu daha farklı hale getirdi. Aldığımız farklı sonuç bizim için, teselli edici, güzel bir sonuç oldu. Gelecek sene Manisa FK’ya başarılar diliyorum.''

Comments


bottom of page