top of page
Ara

Osman Özköylü: ''Böyle Bir Yönetimden Şaşkınım''

Spor Toto 1. Lig'in 20. haftasında Pendikspor, sahasında Erzurumspor FK ile 1-1 berabere kaldı. Pendikspor Teknik Direktörü Osman Özköylü karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu. Maçı değerlendiren teknik adam, hakem yönetimine de sitem etti.


osman özköylü pendikspor

Pendikspor teknik direktörü Osman Özköylü, 1-1'lik Erzurumspor FK maçını değerlendirdi.


Özköylü, "Hayal kırıklığı yaşadığımız bir maç. Beklentimiz çok farklıydı. Üç puan kazanmak istiyorduk. Baktığımız zaman karşımızda sıkıntıları olan ve buraya eksik gelen bir Erzurumspor FK vardı. Ligin ilk yarısında çok iyi sonuçlar almış ve kadro kalitesini daha yukarıya çıkarmış bir takım olarak ikinci yarıya 3 puanla başlamamız gerekiyordu." diye konuştu.

Konuşmasını sürdüren Özköylü, "Oyunun ilk 20-25 dakikalık bölümünde Erzurumspor oyunu iyi kapattı. Oyunun kontrolü hep bizdeydi. İkinci yarıda pozisyonlar bulduk ve öne de geçtik. Kendi oyuncumuzun hatasının penaltıya sebep olması büyük bir hayal kırıklığı oldu. Çok üzgünüm. Ne oynadığımız oyunun ne beklentilerimizin karşılığını alamadık. Kazanmamız gerekiyordu. Biz iyi bir takımız, bundan çok daha iyi oynayan bir takımız. Kızgınım. Çok basit hatalar yaparak rakibe 1 puan verdik. Oyuna oyuncu alıyoruz. Attığımız gol bizim oyuncu nedeniyle iptal oluyor. Penaltıya da bizim oyuncu sebep oluyor. Oyuncunun sahaya girdiğinde katkı vermesi lazım. Bir futbolcu, basit bir penaltıya sebep olamaz." dedi.

Karşılaşmanın yönetimine de sitemde bulunan Özköylü, "Hakem olayına da bir parantez açmam gerekiyor. Böyle bir yönetimden şaşkınım. Verdikleri kararlar tuhaf. Erzurumsporlu oyuncular maç boyunca sürekli yerde yatıyor. İlk yarıda 2, ikinci yarıda 9 dakika uzatma var. Hakem, rakip oyuncuları bir kere bile uyarmadı. Bunu anlayamıyorum. Ne yapılmak isteniyor? Berabere bitirmeye mi çalışıyor? Olağanüstü kötü bir yönetim vardı sahada. Akıl alacak gibi değil. Hakeme kızıyoruz evet. Olağanüstü yanlış kararlar verdi, oyunun akışını engelledi. Ama burada atacaksın golü, hakemi de rakibi de yeneceksin. Kabahati kendimizde arayalım, başka kimsede değil" ifadelerini kullandı.

Comments


bottom of page