top of page
Ara

Osman Özköylü'den, Volkan Bayarslan'a Sitem...

TFF 1. Lig'in 35. haftasında Pendikspor, sahasında karşılaştığı Çaykur Rizespor'u 3-2 mağlup ederek rakibiyle puan farkını 2'ye indirdi. Pendikspor teknik direktörü Osman Özköylü, maçın ardından açıklamalarda bulundu.


Pendikspor teknik direktörü Osman Özköylü rizespor maç açıklama

Pendikspor teknik direktörü Osman Özköylü, 3-2'lik Çaykur Rizespor galibiyetini değerlendirdi.


Özköylü, ''Çok mutluyum, gururluyum, böyle bir takıma sahip olduğum için. Lig içerisinde heyecanımızı, motivasyonumuzu, hedeflerimizi kovalamamıza yardımcı olan oyuncularımı tebrik ediyorum. Olağanüstü bir maç oldu. Seyreden herkesin büyük keyif aldığını düşünüyorum. İkinci yarıda sağ olsun Volkan hoca da buna katkı yaptı, oyunun seyrini güzelleştirmek adına. Neticede bir ilahi adalet var, tecelli etti. O yüzden de çok mutluyum. Maça çok iyi başladık ama çok basit bir hatayla geriye düştük. Ondan sonra mükemmel oynayan, rakibini sahadan silen, oyunu domine eden harika bir Pendikspor vardı. Tabii bunun ikinci yarı devam etmesi gerekiyordu. İkinci yarı rakibin yaptığı değişikliklerden sonra, oyun içerisindeki pozisyonları daha üretken olmaları, daha iştahlı olmaları ve bizim de skora güvenmemiz rakibin ikinci yarıda üstün olmasına neden oldu. Akan oyunda çok fazla pozisyon olmadı. İlk yarıdaki o baskıyı yapamadık. Rakibe çok kolay topla bıraktık. Özellikle Benhur, Amilton ve Olawoyin'in etkili performansı bizim adımıza sıkıntılar yarattı. '' diye konuştu.


Karşılaşmanın hakemi Volkan Bayarslan'a sitemde bulunan Özköylü şu ifadeleri kullandı:


''2. yarının başında yan hakeme de söyledim: 'Volkan hoca ikinci yarı maça çok kötü başladı, tüm kararları Rizespor lehine. Bu maçın gidişatı hakem açısında iyi görünmüyor, bize yansıması iyi olmayacak' dedim. Daha 5. dakikada. Ne kadar haklı olduğumu da Volkan hoca gösterdi. Hakkaniyetli bakıyorum, adaletli bakıyorum. Kaçırdıkları 2. ve 3. penaltılar penaltı olabilir mi? Olabilir. Ancak 1. penaltının penaltıyla uzaktan yakından alakası yok. Bir şeyler yaratılmaya çalışıldı orada Volkan Bayarslan tarafından. Maçın başında Volkan Bayarslan’a dedim ki: ‘Hocam senin ismini duyunca içim rahatladı, senin adaletine güveniyorum. Bu maçı senin yönetecek olman bizim adımıza büyük şans’ dedim. Ama yanılmışım, bütün sözleri geri alıyorum. Çünkü çok şey yapmaya çalıştı. Saha içerisinde bir şeyleri aramaya, üretmeye çalıştı. Böyle bir maçta 3 tane penaltı. Ne yapmaya çalışıyorsunuz? Açık açık bize söyleyin kardeşim siz kazanmayın diye. Biz sezon başından beri ne için uğraşıyoruz. Biz de emek harcıyoruz, alın teri döküyoruz. Bugün kaybetsek bu maçın travması ile belki play-off’u da kaybedebiliriz. Sahada doğru olan neyse, o yapılsın. Bunu hakem de yapsın, biz de yapalım, rakip de yapsın.''

Comments


bottom of page