top of page
Ara

Ozan Kabak, A Milli Takım Kadrosundan Çıkarıldı!

TFF, A Milli Takım'ın, İtalya ile oynadığı hazırlık maçında sakatlanan Ozan Kabak'ın sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı.


ozan kabak kadro dışı

EURO 2024 hazırlıklarını sürdüren Milliler, hazırlık maçına İtalya ile karşılaştı. Mücadelenin 38. dakikasında sakatlanan Ozan Kabak, sedyeyle oyundan çıkarılırken sağlık durumu ile ilgili son gelişme belli oldu.


Türkiye Futbol Federasyonu tarafından yapılan açıklamada, 24 yaşındaki oyuncunun sağ diz ön çapraz bağlarında yırtık tespit edildiği ve Milli Takım kadrosundan çıkarıldığı belirtildi.


TFF tarafından yapılan açıklama ise şu şekilde:


''Dün akşam oynanan İtalya – Türkiye özel maçı esnasında yaşadığı sakatlığın ardından sedyeyle oyundan çıkan, daha sonra da hastaneye götürülen millî futbolcumuz Ozan Kabak’ın muayene ve tetkikleri tamamlandı. Yapılan kontroller sonucunda, Ozan’ın sağ diz ön çapraz bağlarında yırtık tespit edildi ve 24 yaşındaki defans oyuncumuz, sakatlığının ciddiyeti sebebiyle A Millî Takımımızın EURO 2024 geniş kadrosundan çıkarıldı. Yaşamış olduğu talihsiz sakatlık nedeniyle Ozan Kabak’a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, en kısa sürede ve sağlıklı bir şekilde sahalara yeniden dönmesini diliyoruz.''


Kadrodan çıkarılan 3. isim

Fenerbahçe'nin İstanbulspor ile oynadığı maçta uyluk arka adalesinde sakatlık yaşayan Çağlar Söyüncü, A Milli Takım'ın aday kadrosundan çıkarılmıştı. Ayrıca Enes Ünal antrenmanda yaşadığı sakatlığı nedeniyle kadrodan ayrılmış ve EURO 2024'te forma giyemeyeceği netleşmişti. Ozan Kabak, yaşadığı sakatlık nedeniyle kadrodan çıkarılan üçüncü oyuncu oldu.

İlgili Yazılar

Comments


bottom of page