top of page
Ara

Pendikspor'da 2022/23 Sezonu Transfer Raporu

Yeni sezonda, tarihinde ilk defa TFF 1. Lig'de mücadele edecek olan Pendikspor, kadrosunda radikal bir değişikliğe gitti. 7'si kiralık 27 oyuncusu ile yollarını ayıran Pendikspor, 25 oyuncuyu kadrosuna kattı. İşte Pendikspor'da, 2022/23 sezonu yaz transfer dönemi raporu...



Geçtiğimiz sezon 14 gol ile şampiyonluğa büyük katkısı bulunan forveti Görkem Bitin ile devam kararı alan kırmızı beyazlı ekip, Serdar Deliktaş, Taha Balcı ve Efe Görgülü ile yolları ayırdı. Fehérvár'dan Nemanja Nikolics, Debrecen'den Roland Ugrai, Erzurumspor'dan Oltan Karakullukçu, GD Alvarenga'dan Thuram ve Fenerbahçe U19 takımından Umut Yaşar Keçeci takviye edildi.


Orta sahada, Altay'dan, kulüp tarihinin ilk yabancı transferi olan Leandro Kappel, Khaly Thiam, Volos NPS'den Adrien Regattin, Fethiyespor'dan Ali Han Tunçer, Samsunspor'dan Hasan Kılıç, Tuzlaspor'dan Samet Asatekin, Modafen FK'dan Yunus Emre Kefeli kadroya katıldı. Eyüpspor'dan Enes Keskin ve Gökcan Kaya bonservisiyle, Ahmet Yazar ise kiralık olarak takıma geldi.


Defansta, Altay'dan Murat Akça, Ankaragücü'nden Erdem Özgenç, Tuzlaspor'dan Ferhat Öztorun, Eyüpspor'dan Berkay Sülüngöz, Kocaelispor'dan Hasan Hatipoğlu ve Fenerbahçe U19'dan Ruhan Arda Aksoy ile anlaşma sağlandı.


Kalecisi Haydar Yılmaz ile yolları ayıran Pendikspor, Yeni Malatyaspor'dan Murat Aksit, Eyüpspor'dan Kubilay Anteplioğlu ve Ümraniyespor'dan Burak Özgür'ü kadrosuna kattı.


Pendikspor, sezonun açılış maçında, 15 Ağustos'ta deplasmanda Erzurumspor ile karşılaşacak.

Commentaires


bottom of page