top of page
Ara

Pendikspor'da Sil Baştan

2022-2023 sezonunda tarihinde ilk defa TFF 1. Lig'de mücadele edecek olan Pendikspor, transferde atağa kalktı. Şampiyonluğa oynayacak bir kadro kurmayı hedefleyen kırmızı beyazlılar adeta takımı baştan aşağı yeniledi.



Geçtiğimiz sezonu 2. Lig Beyaz Grup'ta açık ara şampiyon tamamlayan Pendikspor, TFF 1. Lig'de mücadele edeceği sezon öncesi radikal değişikliklere imza atıyor.


İstanbul ekibi, Kerem Kaya, Onur Eriş, Serdar Deliktaş, Sertaç Çam, Zahit Fındık, Abdurrahman Emir Alagöz, Serdar Cansu, Süheyl Çetin, Taha Balcı, Haydar Yılmaz gibi isimler ile yolları ayırdı.


Kulüp tarihinin ilk yabancı oyuncusu olarak Pendikspor tarihine geçen Leandro Kappel, Ali Han Tunçer, Rogerio Thuram ve Oltan Karakullukçu ile hücum hattını güçlendiren Pendikspor son olarak Fransız asıllı orta saha Adrien Regattin'i de kadroya ekledi.


Kulübün ikinci yabancı transferi olan Khaly Thiam, Hasan Hatipoğlu, Ferhat Öztorun, Erdem Özgenç, Murat Akça ve Pendikspor alt yapısında yetişen Enes Keskin'e ise ise savunma hattı emanet edildi. Takımla yolları ayrılan kaleci Haydar Yılmaz'ın yerine ise son olarak Ümraniyespor'da forma giyen Burak Öğür geldi.

Comentarios


bottom of page