top of page
Ara

Radomir Kokovic: ''Şansları Gole Çevirmede Şanssızdık''

TFF 1. Lig'in ilk haftasında Göztepe, Akhisar Stadyumu'nda karşılaştığı Sakaryaspor'a 1-0 mağlup oldu. Sarı kırmızılı ekibin teknik direktörü Radomir Kokovic, maçın ardından açıklamalarda bulundu.


Radomir Kokovic maç sonu basın açıklama

Göztepe teknik direktörü Radomir Kokovic, 1-0'lık Sakaryaspor yenilgisini değerlendirdi.


Kokovic, ''Maçı kazanabilecek şansları ürettik. Yeteri kadar şans ürettik diyebilirim ama tabi bunları gole çevirmede şanssızdık. Daha sonra bireysel hatayla bir gol yedik. Ondan sonraki süreçte oyunumuz biraz gergindi. O yüzden de golü bulamadık. Takıma katılan çok fazla yeni oyuncu oldu. Onlar şu an bir adaptasyon geçiriyor. Biz daha iyi bir takım olmak için mücadelemize devam edeceğiz.'' diye konuştu.


Mücadelenin Akhisar Stadyumu'nda oynanmasının kendileri için dezavantaj olduğunu belirten Hırvat teknik adam, ''Taraftarımızın ne kadar takımına destek veren bir taraftar olduğunu çok iyi biliyoruz geçen seneden. Evimizde olmayı isterdik ama şartlar bu şekilde oluştu. Geçen senenin sonunda her takımı yenebileceğimizi kanıtladık. Bunun üzerine devam edip taraftarımıza layık bir takım haline gelebileceğimizi söyleyebilirim'' ifadeleri kullandı.

İlgili Yazılar

Comments


bottom of page