top of page
Ara

Recep Günay İle Görüşen Ali Ay, Adaylıktan Çekildiğini Açıkladı

Bursaspor'un mevcut başkanı Recep Günay ve ilk genel kurulda aday olacağını belirten eski başkanı Ali Ay görüşmesinin ardından Ay, adaylıktan çekildiğini duyurdu.


Bursaspor Ali Ay, Adaylıktan Çekildi

Bursaspor Divan Kurulu Başkanı Galip Sakder, Bursaspor'da yakın dönemde başkanlık koltuğuna gelen Recep Günay ile ilk genel kurulda aday olacağını belirten eski başkanı Ali Ay'ın bir görüşme gerçekleştirdiğini açıkladı.


Divan Kurulu Başkanı Galip Sakder, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;


''Değerli Bursasporlular, son genel kurulumuzun ardından camiamız içinde yaşanan çalkantılı süreci sona erdirmek adına Divan Başkanlık Kurulu olarak bizler de bir takım girişimler ve görüşmeler gerçekleştiriyoruz.

Bu çerçevede bugün davetim üzerine Bursaspor Kulübü Başkanı Sayın Recep Günay ile genel kurul kararı alınması halinde aday olacağını açıklayan eski başkanlarımızdan sayın Ali Ay ile bir araya geldik.


Görüşme sonunda mevcut başkan Sayın Günay, yönetim kurulu ile birlikte görevlerinin başında olduklarını, olağanüstü genel kurul kararının gündemlerinde bulunmadığı hem bana hem de Sayın Ali Ay’a iletmiştir.

Sayın Ali Ay da Bursaspor camiasının kaosa sürüklenmemesi gerektiğini her fırsatta dile getirdiğini hatırlatarak, bu ortamın bir parçası olmak istemediğini bu nedenle kararını yeniden gözden geçireceğini bildirdi.


Teksas grubunun talebi üzerine yarın saat 14.00'te Bursaspor Özlüce Tesisleri'nde toplamış oldukları genel kurul imza dosyasını tüzüğümüz gereği almak üzere toplanacağız.''


Bu görüşmenin ardınan Ali Ay da bir açıklama yayınladı ve adaylıktan çekildiğini duyurdu.


Karırını değiştirerek adaylıktan çekildiğini bildiren Ali Ay, açıklamasında şu ifadeleri kullandı;


''Kaos ortamı kulübümüze zarar veriyor. Ben de Bursaspor camiasında kaosun bir parçası olmak istemiyorum.

Mevcut yönetim kurulunun olası genel kurul kararı alması halinde göreve talip olduğumu belirtmiş ve akabinde gerekli hazırlıklara başlamıştım.


Bursaspor’umuzu yeniden eski günlerine döndürmek adına yaptığımız çalışmalar devam ederken, mevcut başkanın ısrarla devam edecekleri yönündeki net kararını duyduktan sonra bu çalışmalara da bugün itibariyle son vermiş bulunmaktayım.''



Comments


bottom of page