top of page
Ara

Recep Uçar: ''Ciddi Bir Geçiş Döneminden Geçiyoruz''

Trendyol Süper Lig'in 14. haftasında Kayserispor, deplasmanda karşılaştığı Trabzonspor'u 1-0 mağlup etti. Kayserispor teknik direktörü Recep Uçar, maçın ardından açıklamalarda bulundu.


Kayserispor teknik direktörü Recep Uçar maç sonu açıklama

Kayserispor teknik direktörü Recep Uçar 1-0'lık Trabzonspor galibiyetini değerlendirdi.


Uçar, ''Trabzon deplasmanı ligin en zor deplasmanlarından biri. Abdullah hoca ile son 5 maçta kaybetmeyen bir Trabzonspor vardı. Biz de son 5 maçımızda kaybetmedik. Buraya gelirken Trabzonspor'un planlı bir oyunu olduğunu biliyorduk, bütün opsiyonlara göre hazırlandık. Ve oyuncularımın bunlara verdiği reaksiyondan dolayı mutluyum. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Biz kulüp olarak ciddi bir geçiş döneminden geçiyoruz. O anlamda, oyuncularımı, buraya gelip bize destek veren taraftarımızı tebrik ediyorum'' diye konuştu.


Teknik adam sözlerini şu ifadelerle sürdürdü:


''Maça gelirsek, bizim adımıza kötü başlamadı. Ama oyun kalitesi olarak her iki taraf için de çok iyi sayılmayacak bir ilk yarı oynandı. Oyun ritmini biraz daha arttırabilirdik. Geçişlerde final tercihlerini maalesef yapamadık. İkinci yarı her ne kadar Trabzon biraz daha topa sahip olsa da topun arkasında iyi duran, genel olarak ciddi geçişler yakalayan, set hücumunda da pozisyonlar üreten bir Kayserispor vardı. Finalleri yine yapamadık. Ya son vuruşları yapamadık ya da final paslarını ta ki 87. dakikaya kadar. 87. dakikada bulduğumuz golle maçı kazandık.''

İlgili Yazılar

Commenti


bottom of page