top of page
Ara

Recep Uçar: ''Direnmeye Devam Edeceğiz''

Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında Ümraniyespor, sahasında karşılaştığı Konyaspor ile 2-2 berabere kaldı. Üst üste ikinci beraberliğini alan ve yenilmezlik serisini 5 maça çıkaran kırmızı beyazlı ekipte, Teknik Direktör Recep Uçar maçın ardından açıklamalarda bulundu.


Ümraniyespor teknik direktörü Recep Uçar açıklama

Ümraniyespor teknik direktörü Recep Uçar, 2-2'lik Konyaspor beraberliğini değerlendirdi.


Uçar, ''Ligin artık son düzlüğünde evimizde oynadığımız maçı mutlak kazanmak istiyorduk. Konyaspor ligin iyi takımlarından biri. Oyuncu ve oyun kalitesi yüksek. Maçın ilk yarısına iyi başladık. Hatta duran toptan net bir de gol kaçırdık. İkinci yarı biraz daha direnli oynamaya başladık ve nitekim 60'larda gol bularak öne geçtik. Sonrasında oyun direncimizi arttırmak için oyuncu değişikliği yaptık. Kısmen arttırdık ama belirli noktalarda da arttıramadık. Yediğimiz ikinci golde basit savunma hatası yaptık. Ayağımızdaki topu kaybettik. Sonrasında, onlar oyuna dokundukça kaliteleri arttı. Biz o kalite artışını maalesef sahaya yansıtamadık. Biraz futbol şansı ile bulduğumuz ikinci gol ve sonrası 7 dakikalık uzatma bölümü... 6.40'a kadar direniyoruz, 6:40'ta yediğimiz travmatik bir gol. Bu sene iç sahada travmatik bir şekilde puan kaybettiğimiz belki 4., 5. maç. Çok üzgünüm...'' diye konuştu.


Taraftarların maça ilgisizliğinden sitem eden Uçar, şu ifadeleri kullandı:


"Biz burada direnmeye devam ediyoruz. Son 4 haftadır maç kaybetmiyoruz, kendi evimizde oynuyoruz ama kale arkasında seyirci sayısı 100 kişi. Bu ilçe 750 bin nüfuslu bir yer. Bu takım Recep Uçar’ın takımı değil. Ben bu ilçenin insanıyım, elimden geldiğince oyuncularımla beraber direnmeye devam edeceğim. Yalnız bırakabilirler. Ama Ümraniyespor, tarihinde ilk defa Süper Lig'de oynuyor. Bu şekilde devam ederse, insanlar birkaç yıl sonra Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray gibi rakipler yerine başka rakipleri izlemek zorunda kalacaklar. Kalan 9 haftada 4 içeride, 5 deplasmanda maçımız var. Henüz yarışın içindeyiz, son maça kadar da yarışın içinde olacağız. Bunun için de varımızı yoğumuzu ortaya koyacağız.''

İlgili Yazılar

Comments


bottom of page