top of page
Ara

Recep Uçar: ''Hikayesi Olan Bir Maçtı''

Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında Ümraniyespor, sahasında Hatayspor ile 2-2 berabere kaldı. Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Ümraniyespor Teknik Direktörü Recep Uçar, ''Maçtan önce zor maç olacağını tahmin ediyorduk. İki tarafa da gelip giden bir maçtı. Hikayesi olan bir maçtı.'' dedi.


Recep Uçar Ümraniyespor

Süper Lig'in 17. haftasında Hatayspor ile 2-2 berabere kalan Ümraniyespor'da, Teknik Direktör Recep Uçar maçın ardından açıklamalarda bulundu.


Uçar, ''Maçtan önce zor maç olacağını tahmin ediyorduk. Hatayspor bu ligde sıralama açısından rakibimiz konumunda bir takım. İki tarafa da gelip giden bir maçtı. Hikayesi olan bir maçtı. Bireysel olarak yapılan hatalarımızdan ötürü maçın bazı bölümlerinde işler aleyhimize döndü. Ben son 20 dakikada aldığımız 1 puanı değerli olarak buluyorum. Oyuncuları mücadelelerinden dolayı tebrik ediyorum. Alanyaspor maçından itibaren bir tek Başakşehir’den puan alamadık. Kendi oyunumuzu oynayarak mücadelemizi sonuna kadar sürdüreceğiz. Volkan hoca ve ekibini de verdikleri mücadeleden dolayı tebrik ediyorum” diye konuştu.

Comments


bottom of page