top of page
Ara

Recep Uçar: ''Lale Orta'dan Özür Bekliyorum''

Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında Ümraniyespor, deplasmanda karşılaştığı Kayserispor'a 3-1 mağlup oldu. Ümraniyespor teknik direktörü Recep Uçar, maçın ardından açıklamalarda bulundu.


Ümraniyespor teknik direktörü Recep Uçar lale ortadan özür

Ümraniyespor teknik direktörü Recep Uçar, 3-1'lik Kayserispor yenilgisini değerlendirdi.


Uçar, ''Tamamen kazanma parolası ve ümidiyle geldiğimiz Kayseri deplasmanında puan alamadığımız için üzgünüz. Çağdaş hocayı, ekibini ve Kayserispor camiasını tebrik ediyorum. Ligin kalan bölümünde de umarım arzu ettikleri hedefe ulaşırlar. Başarılı olmayı hak ediyorlar. Biz buraya 1 puan için değil, kazanmak için gelmiştik. Oyunun ilk bölümünde ön alan baskıları yapıp, topa daha çok sahip olan taraf bizdik. Pozisyonlara da girdik ama maalesef sonlandırma sıkıntımız bu maçta da devam etti. İlk yarı VAR ile kazandıkları penaltı, sonrasında bizim duran top golümüz ile 1-1 oldu. İkinci yarıya da iyi başladık ama kısa ortada ikinci golü yedik. Sonra pozisyonlar yarattık ama golü bulamadık. Rakiplerimizin puan kaybettiği bu haftada buradan alacağımız 1 ya da 3 puan bizim için çok değerliydi. Bunu alamadığımız için üzüntü yaşıyoruz." diye konuştu.


Teknik adam konuşmasını şu ifadelerle sürdürdü:


''Şimdi 8 maçımız kaldı. Son maçımız olan İstanbulspor maçının son düdüğüne kadar bu ligde var olabilmek adına mücadele edeceğiz. Maçla, hakemlerle ilgili çok konuşmam, bugüne kadar çok övgüler düzdüm. Ancak şunu belirtmek isterim ki, sadece bugün için konuşmuyorum, lütfen sezon başından beri Ümraniyespor maçlarındaki tüm pozisyonlar incelensin. Bu noktada ben değer verdiğim, sevgili Lale hocamdan sezon başından bu yana MHK'de bulunan hakem arkadaşlarımızın yönettiği maçlar adına özür bekliyorum.''

İlgili Yazılar

Comments


bottom of page