top of page
Ara

Rıza Çalımbay: ''Bizim İçin Zor Bir Sezondu''

Spor Toto Süper Lig'in 38. haftasında Sivasspor, sahasında ağırladığı Kayserispor ile 1-1 berabere kaldı. Sivasspor teknik direktörü Rıza Çalımbay, maçın ardından açıklamalarda bulundu.


 Sivasspor teknik direktörü Rıza Çalımbay basın toplantısı

Sivasspor teknik direktörü Rıza Çalımbay, 1-1'lik Kayserispor beraberliğini değerlendirdi.


Çalımbay, ''Bundan önce oynadığımız Konya maçı bizim için çok daha önemliydi. O maçı da çok iyi şekilde bitirdik. Bu maçta da kazanmak istiyorduk. İki takım da kazanmak için oynadı. İki taraf da defans yapmadı, başka şeyle ilgilenmedi. Güzel bir lig maçı oldu. Arkadaşlar gerçekten maçın başından sonuna kadar iddiamız olmasa bile mükemmel şekilde mücadele ettiler. Çok pozisyonlar da yakaladık ama berabere kaldık. Yapacak bir şey yok. Bu sezon bizim için çok zor geçen bir sezondu. Lig, Avrupa Kupası, Türkiye Kupası... Bir yerlere iyi geldik ama ligde sıkıntımız vardı. Ve bu sıkıntı tabi ki olabilir. Çünkü 3-4 sezondur çok iyi giden bir takım var. Zaman zaman böyle tökezlemeler olabilir. Onu atlattık. Şu anda da yolumuza devam ediyoruz'' diye konuştu.


Deneyimli teknik adam, takımda kalıp kalmayacağı ile ilgili, “Yarın ben toplantı yapacağım. İstediğiniz her şeyi sorabilirsiniz. Yarın ne istiyorsanız açıklayacağım. İlk defa duyacağınız şeyler olacak, onları da göreceksiniz'' ifadelerini kullandı.

İlgili Yazılar

Kommentare


bottom of page