top of page
Ara

Rıza Çalımbay: ''Bu Kadar Bireysel Hata Yapılmaz''

Trendyol Süper Lig'in 17. haftasında Beşiktaş, sahasında karşılaştığı Alanyaspor'a 3-1 mağlup oldu. Siyah beyazlı ekipte, teknik direktör Rıza Çalımbay maçın ardından açıklamalarda bulundu.


rıza çalımbay beşiktaş açıklamaları

Beşiktaş teknik direktörü Rıza Çalımbay, 3-1'lik Alanyaspor yenilgisini değerlendirdi.


Çalımbay, ''Bu maçta değerlendirme bile yapmak istemiyorum. Futbol hayatımda ilk defa başıma geliyor bu yani. Alanyaspor'un bizi yendiğini kabullenemiyorum. Şöyle ki, bu kadar pas hatası, bu kadar bireysel hata yapılmaz. İnanılmaz şekilde bireysel hatalar yaptık. Onların hepsi de bize gol olarak döndü. İkinci yarıya çok iyi başladık. O kısımda bir sakatlığımız oldu. Ama çok iyi oynuyorduk ama kendi verdiğimiz pastan dolayı gol yedik. Söyleyecek bir şey bulamıyorum. Ama bu kadar bariz hataların yapılmasına üzülüyoruz. Fenerbahçe maçında da kendi hatalarımızdan yedik 2 golü. Ankaragücü maçında da aynısı. Bugün bu maçı rahatlıkla alacağız diye düşünürken, ataklarımızı sıklaştırdığımızda gol yedik. Sonra istenmeyen bir sonuç aldık.'' diye konuştu.


Deneyimli teknik adam sözlerini şu ifadelerle sürdürdü:


''Çok sakatlıklarımız var. Yeni yönetim geldi, 5 kişiyi kadro dışı bıraktı. Eğer şu kadro dışı bırakılan oyuncuların kariyerlerine bakarsanız mükemmel oyuncular. O oyuncular her şeyleriyle hazır olup şu maçlarda oynasalardı bu maçlar böyle olmazdı. Ama maalesef böyle bir kopukluk oldu. Her kulüpte olan bir şey bu kadro dışı meselesi. Ama Beşiktaş'ta olmaması gerekiyor. Bu da takımı bozuyor. Çünkü kadro dışı kalanlar iyi oyuncular. Ama beklentiyi veremediler. İkinci yarıya çok iyi başlanması ve bazı yerlere oyuncu alınması gerekiyor. Ondan sonra her şey düzelebilir. Biz elimizden geleni yapmaya çalıştık. Ama bu takım çok kırılgan bir takım. Ve takımın birbirine bağı, birlik duygusu yok.''

İlgili Yazılar

Comentarios


bottom of page