top of page
Ara

Rıza Çalımbay: ''Böyle Bir Oyun Beklemiyordum''

Trendyol Süper Lig'in 15. haftasında oynanan derbi mücadelesinde, Beşiktaş sahasında karşılaştığı Fenerbahçe'ye 3-1 mağlup oldu. Siyah beyazlı ekipte, teknik direktör Rıza Çalımbay maçın ardından açıklamalarda bulundu.


Beşiktaş teknik direktörü Rıza Çalımbay transfer açıklaması

Beşiktaş teknik direktörü Rıza Çalımbay, 3-1'lik Fenerbahçe yenilgisini değerlendirdi.


Çalımbay, ''Çok üzgünüz. Özellikle taraftarlar adına çok üzgünüm. Herkesin beklentisi çok yüksekti, benim de öyle. Oyuncularımın çok daha iyi oynayacağını, çok daha güzel şeyler yapacağımızı bekliyordum. Beklentimizin çok altında bir oyun oldu. Elimizden geldiğince değişiklikler yapmaya çalıştık. Bu mazeret değil ama, ilk yarının sonlarına doğru hem Gedson hem Umut'un sakatlanması çok kötü oldu. Zaten elimizde oyuncu yok onların yerini dolduracak. Hiç beklemediğimiz bir mağlubiyet oldu. Hiç böyle bir oyun beklemiyordum. Ama maalesef istemediğimiz şeyler oldu'' diye konuştu.


Deneyimli teknik adam, kadroda değişiklik ihtiyacının olduğunu belirterek, ''Daha iyi oyuncular alınabilirdi. Veya güzel bir kadro yapılabilirdi. Sezon başı geldiğiniz zaman daha farklı oluyor. O zaman daha farklı şekilde bir kadro yapabilirdik. Yapacağımız takım da yüzde yüz yukarıya gidecek bir takım olurdu. Burası Beşiktaş Kulübü. Burada her türlü oyuncuyu alma şansınız oluyor. O nedenle bunu iyi bir şekilde değerlendirip, çok iyi şeyler yapılabilirdi burada'' ifadelerini kullandı.

İlgili Yazılar

Comments


bottom of page