top of page
Ara

Rıza Çalımbay'dan Galibiyet Yorumu | Fenerbahçe Maçı Değerlendirmesi

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Sivasspor, deplasmanda karşılaştığı Antalyaspor'u 2-1 mağlup etti. Sivasspor teknik direktörü Rıza Çalımbay, maçın ardından açıklamalarda bulundu.


 Sivasspor teknik direktörü Rıza Çalımbay maç sonu açıklama

Sivasspor teknik direktörü Rıza Çalımbay, 2-1'lik Antalyaspor galibiyetini değerlendirdi.


Çalımbay, ''Maçın başından 25. dakikada kadar mükemmel oynadık. Çok iyi pozisyonlar yakaladık. İki tane gol attık ama o süre zarfında iki gol daha bulabilirdik. İstediğimiz skoru da aldık. Ancak 25. dakikadan sonra istediğimiz şeyler olmadı, bayağı sıkıntı yaşadık. Özellikle ikinci yarıda Antalyaspor bizden daha iyi oynadı. Daha baskı kurdular, bunu bekliyorduk zaten. Oyuncularımdan da ikinci yarıda daha iyi şeyler bekliyordum ama olmadı. Bu biraz da yorgunluktan oluyor. Biz hem Avrupa kupaları hem lig olsun, 2 güne bir maç yapıyoruz. Yorgunluk gayet doğal Ondan dolayı biraz sıkıntı yaşadık. Büyük bir baskı gelmesine rağmen çok iyi mücadele ettik ve iyi galibiyet aldık. Bu bizim için her açıdan önemli” diye konuştu.


Önlerinde kritik maçlar olduğunu belirten Çalımbay şu ifadeleri kullandı:


''Ligde bir an önce iyi bir duruma gelip kupayı almak istiyoruz. Tek düşüncemiz o. Bu nedenle önümüzdeki Fenerbahçe maçı bizim için hayati derecede önemli. Final maçı gibi bir maç oynayacağız. Bu zamanı iyi değerlendirmemiz gerekiyor. Bizim için en kritik maç olan Fenerbahçe maçında, kazanmak için ne gerekiyorsa yapacağız''

İlgili Yazılar

Comments


bottom of page