top of page
Ara

Rıza Çalımbay: ''Girdiğimiz Pozisyonları Değerlendiremedik''

Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Sivasspor, deplasmanda karşılaştığı Giresunspor'a 1-0 mağlup oldu. Sivasspor teknik direktörü Rıza Çalımbay, maçın ardından açıklamalarda bulundu.


Sivasspor teknik direktörü Rıza Çalımbay giresunspor maçı açıklama

Sivasspor teknik direktörü Rıza Çalımbay, 1-0'lık Giresunspor yenilgisini değerlendirdi.


Çalımbay, ''Maça gayet iyi başladık, hiçbir sorun yoktu. Bizim bu sezon zaaflarımızdan bir tanesi özellikle ölü toplar. Geçen maçta, Başakşehir ile oynarken de çok iyi oynadık, çok gol kaçırdık, bir tane gol atabildik. Çok iyi oynadık. Bugün de baktığımızda bütün üstünlük bizdeydi. Özellikle de ikinci yarı. Her türlü pozisyonu da yakaladık ama maalesef atamadık. Atamadığımız olabilir ama aynı şekilde aynı golleri yemek bizi gerçekten çok üzüyor.'' diye konuştu.


Teknik adam sözlerini şu ifadelerle sürdürdü:


''Arkadaşlarım maalesef ölü toplarda sezon başından beri bireysel hatalar yapıyorlar. Onlardan bir tanesini bugün yedik. Ama maçı kazanmak için de maçın başından sonuna kadar elimizden gelen mücadeleyi gösterdik. Pozisyon yakaladık, onları da atamadık. Onun için hem böyle pozisyonları kaçırır hem de aynı şekil gol yerseniz o zaman mağlubiyet gayet normaldir. Çok anlattık arkadaşlara. Karşınızdaki takım 11 maçtır galibiyet alamamış ve mutlaka alması gereken bir maç. Tabi ki agresif çıkacaklar, tabi ki savunacaklar. Çok mücadele ettiler, savundular. Ona göre de bizim oynamamız gerekiyordu. Yani girdiğimiz pozisyonları değerlendirmemiz gerekiyordu ama yapadık. Biraz önce de söylediğim gibi geleni atamazsanız veya böyle gol yerseniz mağlubiyet gayet normal"

İlgili Yazılar

Comments


bottom of page