top of page
Ara

Rıza Çalımbay: ''Yemememiz Gereken Bir Gol Yedik''

Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında Demir Grup Sivasspor, Yeni Malatya Stadyumu'nda oynanan karşılaşmada Adana Demirspor'a 2-0 mağlup oldu. Sivasspor teknik direktörü Rıza Çalımbay, karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.


Sivasspor teknik direktörü Rıza Çalımbay

Sivasspor teknik direktörü Rıza Çalımbay, 2-0'lık Adana Demirspor yenilgisini değerlendirdi.


Çalımbay öncelikle, sahalarındaki zemin bakımı nedeniyle Malatya'da oynadıkları maç için Yeni Malatyaspor camiası ve yönetimine teşekkür etti.


İlk yarıda istedikleri gibi oynamadıklarını fakat pozisyon vermediklerini belirten Çalımbay, "Sadece bir tane karambol pozisyon oldu onda da golü yedik. Ama ikinci yarı çok farklı çıktık, çok çok iyi oynadık. Pozisyonlar da yakaladık ama atamadık. Bir tane gol atabildik, yediğimiz gol çok kötü. Yani bizim yemememiz gereken bir goldü. Ölü toptan, kornerden bir gol yedik. Bundan önceki Kayserispor maçında da aynısını yemiştik. Arkadaşlarımıza özellikle söylemiştik 'kornerlere dikkat edelim' diye ama maalesef aynı şekilde gol yedik, bunun için üzgünüz. 7-8 tane eksik vardı, bunların hepsi birleştiği zaman istediğiniz şeyler maalesef olmuyor. Her şeye rağmen maçın ikinci yarısı bize umut veren bir oyun oldu'' diye konuştu.

Commenti


bottom of page