top of page
Ara

Sait Karafırtınalar: ''Alınan 1 Puan Çok Değerli''

Spor Toto 1. Lig'in 18. haftasında Boluspor, Eyüpspor deplasmanından 0-0 beraberlik ile ayrıldı. Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Boluspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar, ''Alınan 1 puan çok değerli. Eyüpspor ilk defa içeride puan kaybetti o puanı da biz aldığımız için sevinçliyiz'' diye konuştu.


sait karafırtınalar

Ligin 18. haftasında, Eyüpspor deplasmanından 1 puanla ayrılan Boluspor'da, Teknik Direktör Sait Karafırtınalar, karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.


Eyüpspor’un iç sahada ilk kez kendi takımına karşı puan kaybettiğine değinen Karafırtınalar, “İyi savunduk. Zaten takım halinde iyi savunma yapıyorduk. 2 haftaya kadar en az gol yiyen takımlardan biriydik. Eyüpspor ilk defa içeride puan kaybetti o puanı da biz aldığımız için sevinçliyiz. Sabrın sonunda istediğimiz pozisyonu bulduk ama değerlendiremedik. Alınan 1 puan çok değerli. Kupa maçının ardından ligi Erzurum’da bitireceğiz. Ağır saha şartları maç temposu derken bugün gösterdiğimiz mücadeleden tatminkarım” şeklinde konuştu.

Comments


bottom of page