top of page
Ara

Sakaryaspor Başkanı Gökhan İn'den Transfer Yasağı Açıklaması

Sakaryaspor Başkanı Gökhan İn, transfer yasağı hakkında açıklama yaptı. İn, transfer yasağının kaldırılması için gerekli paranın Sakaryaspor dernek hesabına yatırıldığını belirtti.


Sakaryaspor Başkanı Gökhan İn'den Transfer Yasağı Açıklaması

Sakaryaspor Başkanı Gökhan İn, transfer yasağının kaldırılması için gerekli hamlelerin gerçekleştirildiğini açıkladı.


İn tarafından yapılan açıklama şu şekilde:


''Transfer yasağıyla ilgili olan belli miktardaki parayı derneğin hesabına yatırdık. Departmandaki arkadaşlara talimatım doğrultusunda TFF ile yazışmaya başladılar. Birazdan transfer yasağımız inşallah kalkacak. -3 ile lige başlamaktansa böyle bir karar vermiştim. Stadın ortasında dar ağacın orda kendimi asardım. Öyle gurur yaptım. Asla öyle bir şey olmayacak. Biz bu forma için, Sakaryaspor için ölürüz. Tüm yönetim bu şekilde düşünüyor. Arkasına yaslanın derken biz şaka yapmıyorduk.


Pazartesiden itibaren olacak transferleri arkanıza yaslanarak izleyin. Yanımızda çalışan personellerin de kafaları rahat olsun. Bizlerle uyum içinde çalışıyorlar diye hepsine 10'ar bin TL bonus verme kararı aldık. Biz bu yola kellemizi koyduk. Çoluğumuzdan çocuğumuzdan vazgeçtik. Allah izniyle her şey güzel olacak, bize inanmaya devam edin.''

Comments


bottom of page