top of page
Ara

Sakaryaspor'da 2022/23 Sezonu Transfer Raporu

11 yıl aradan sonra tekrardan TFF 1. Lig'e yükselen Sakaryaspor, yeni sezon öncesinde 21 oyuncusuyla yolları ayırırken, 19 oyuncuyu kadrosuna kattı. İşte Sakaryaspor'da, 2022-23 sezonu transfer raporu...



Golcüleri Sinan Kurumuş, Tahir Babaoğlu, Murat Yılmaz ve Ali Özgün ile yolları ayıran yeşil siyahlılar, Boluspor'dan Kabongo Kasongo, Bumamuru FC'den Patrick Banza ve son olarak Konyaspor'da forma giyen Artem Kravets'i kadrosuna kattı. Ayrıca altyapıda forma giyen 16 yaşındaki forvet oyuncusu Alihan Gümüş, profesyonel statüsüne taşındı.


Orta sahada, Boluspor'dan Odise Roshi, Jagiellonia'dan Michal Nalepa, Manisa FK'dan Yasin Pehlivan, Hendek Dereköy'den Ferdi Albayrak, Motherwell FC'den Kaiyne Woolery, Alanyaspor'dan Emirhan Aydoğan, 1461 Trabzon'dan Hakan Yavuz, Artvin Hopaspor'dan Hüseyin Öztürk bonservisiyle, Antalyaspor'dan Deni Milosevic ise kiralık olarak takviye edildi.


Defansta, Adanaspor'dan Isaac Donkor ile İsmail Erdoğan, Keçiörengücü'nden Hüsamettin Tut bonservisi ile, Antalyaspor'dan Berat Pınar ise kiralık olarak kadroya katıldı.


Geçtiğimiz sezon takım ile 35 maça çıkan ve şampiyonlukta katkısı bulunan file bekçisi Furkan Köse takımda kalırken, Altay'da forma giyen Cihan Topaloğlu ile 1 yıllık anlaşma sağlandı.


Sakaryaspor sezonun ilk maçında, 14 Ağustos'ta evinde Göztepe ile karşılaşacak.

Comentários


bottom of page