top of page
Ara

Samsunspor'un 2022/23 Sezonu Transfer Raporu

Yeni sezon öncesinde kadrosunu güçlendirme çalışmaları yapan Samsunspor'da, 23 oyuncu ile yollar ayrılırken, 18 oyuncu kadroya katıldı. İşte Samsunspor'un 2022/23 sezonu transfer raporu...



Kırmızı beyazlı ekibin, Portekizli forveti Tomane ile sözleşmesi devam ederken, geçtiğimiz sezon Menemen FK forması ile TFF 1. Lig'de gol kralı olan Ahmet Sağat ile 3 yıllık anlaşma sağlandı. Ayrıca, Hacettepe'den Sarp Ekinci, Khor Fakkan'dan Douglas Tanque ve Paris FC'den Gaëtan Laura takviye edildi.


Orta sahada, Elazığspor'dan Yusuf Ensar Poyrazlı, Metalist'ten Kadeem Harris, Erzurumspor'dan Arvydas Novikovas, Çaykur Rizespor'dan Fernando Boldrin, Konyaspor'dan Şener Kaya, Adanaspor'dan Celil Yüksel, Ümraniyespor'dan Yusuf Gültekin, Dijon'dan Amir Emin Arlı bonservisiyle, Ankaragücü'nden Ali Kaan Güneren ise kiralık olarak kadroya katıldı.


Defansta ise Giresunspor'dan Zeki Yavru, Ankaragücü'nden Yusuf Abdioğlu, Ümraniyespor'dan Alim Öztürk, Erzurumspor'dan Mücahid Albayrak transfer edildi.


Kalecileri Nurullah Aslan'ı kiralık olarak Ankaragücü'ne, Alp Tutar'ı ise bonservisiyle Bucaspor'a gönderen Samsunspor'da, Aykut Özer takımda kaldı. Ayrıca, Erzurumspor FK'dan 30 yaşındaki Polonyalı file bekçisi Jakub Szumski ile 2 yıllık sözleşme imzalandı.


Samsunspor, sezonun ilk maçında, 12 Ağustos'ta, deplasmanda Altay ile karşılaşacak.

Comments


bottom of page