top of page
Ara

Sebat Gençlikspor, Trabzonspor'dan 7 Oyuncu Kiraladı!

TFF 3. Lig 4. Grup ekiplerinden Sebat Gençlikspor, Trabzonspor'dan 7 genç oyuncuyu kadrosuna kattığını duyurdu.


Sebat Gençlikspor, Trabzonspor'dan 7 Oyuncu Kiraladı!

Bu sezon Bölgesel Amatör Lig'den şampiyon olarak 3. Lig'e yükselen Sebat Gençlikspor, Trabzonspor'un 1 A takım olmak üzere 7 genç oyuncusunu renklerine bağladığını duyurdu.


Trabzonspor ile Sebat Gençlikspor arasında yapılan iş birliği kapsamında Ali Alperen Çelik, Caner Uzun, Emir Uzun, Gökdeniz Kazaz, Hakan Aydın, Muhammed Mustafa Pınarcı ve Veysel Sönmezsoy Trabzonspor'dan Sebat Gençlikspor'a 1 yıllığına kiralandı.


Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde düzenlenen imza törenine Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Zeyyat Kafkas ve Sebat Gençlik Spor Başkanı Cemil Kalkışım ile iki kulübün yöneticileri katıldı.

Asbaşkan Zeyyat Kafkas; oyuncular projenin detaylı bir şekilde anlatıldığını ve her oyuncunun kendi insiyatifiyle Sebat Gençlik Spor'a transfer olduğunu belirtti.

Proje kapsamında oyunculara bir fırsat sunulduğunun ve bu süreçte Sebat Gençlik Spor'a kiralanan genç futbolcuların gelişimlerinin teknik direktörleri Nenad Bjelica tarafından takip edileceğini belirtti.


Cumhuriyet ile yaşıt olan Sebatspor ile camia olarak et ve tırnak gibiyiz diyan Kafkas: ''Yönetimimizde yer alan Derviş Köz tüm sürecin takipçisi ve Sebat Gençlik Spor’dan sorumlu yöneticimiz olacak." dedi.


Sebat Gençlik Spor Başkanı Cemil Kalkışım ise transfer edilen genç oyunculara en üst seviyede ilgi gösterileceğini belirterek, "Amacımız bölge insanına ve çocuklarına hizmet etmektir. Kulübümüze transfer olan genç kardeşlerimize Trabzonspor’u aratmamaya çalışacağız ve onlara en üst seviyede ilgi göstereceğiz. Trabzonspor’un büyük bir camia olduğunu bilerek elimizden gelen mücadeleyi vereceğiz. Sizlere çok güveniyorum ve inanıyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun." ifadelerini kullandı.

İlgili Yazılar

Comments


bottom of page