top of page
Ara

Selçuk İnan: ''Oyuncularım Umarım Üzerlerindeki Baskıyı Atmışlardır''

Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında Kasımpaşa, sahasında Alanyaspor'u 4-1 mağlup ederek 7 haftalık galibiyet hasretini sonlandırdı. Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Kasımpaşa Teknik Direktörü Selçuk İnan, ''Bugün oyuncularımla birlikte ilk galibiyetimizi aldık. Futbol böyle bir oyun. Oyuncularım umarım üzerlerindeki baskıyı atmışlardır'' diye konuştu.


Selçuk İnan Kasımpaşa

Ligin 17. haftasında, sahasında Alanyaspor'u 4-1 mağlup eden Kasımpaşa'da, Teknik Direktör Selçuk İnan maçın ardından değerlendirmede bulundu.


Teknik Direktör olarak ilk galibiyetini almaktan mutlu olduğunu belirten İnan, ''Öncelikle teknik ekibim adına oyuncularımı tebrik etmek istiyorum. Çok iyi mücadele ettiler ve istedikleri 3 puanı aldılar. İki takım da çok iyi mücadele etti, çok tempolu bir maç oldu. Oyuncularım bir hafta boyunca çalıştığımız hemen her şeyi yerine getirdi. Alanya’nın merkezinin ne kadar güçlü olduğunu biliyorduk ve ona göre hazırlandık. İlk yarı ve ikinci yarı farklı taktikler izledik. Bugün bütün planlarımız tuttu ve sonucunu aldığımız için çok mutluyum.'' ifadelerini kullandı.

Comments


bottom of page