top of page
Ara

Selçuk İnan: ''Çok Basit Hatalar Yaptık''

Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında Kasımpaşa, deplasmanda Galatasaray'a 1-0 mağlup oldu. Kasımpaşa teknik direktörü Selçuk İnan, karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.


selçuk inan kasımpaşa açıklama

Kasımpaşa teknik direktörü Selçuk İnan, 1-0'lık Galatasaray yenilgisini değerlendirdi.


Sözlerime yaşanan depremle ilgili konuşarak başlamak istiyorum. Unutmayalım ki oradaki insanların hala maddi ve manevi desteğe ihtiyacı var. Bunu hatırlatmak istedim. Yaralarımızı hep beraber saracağız ama belki yıllar alacak. O yüzden lütfen desteğimizi sürdürmeye devam edelim. Maçla ilgili ise, açıkçası iyi mücadele ettiğimizi düşünüyorum. Defansif olarak takım çok önemli bir yol kat etti ben geldikten sonra. Mücadelelerinden dolayı oyuncularımı tebrik ediyorum. İyi taraflarımız gibi, kötü taraflarımızı da söylememiz gerekiyor. Topu kazandıktan sonra çok çalıştığımız ofansif pozisyonların çoğunda başarısız olduk. Bu da beni üzdü. Önemli ve kaliteli oyuncularımız var. Çok basit hatalar yaptık. Maçı kaybettik. Galatasaray’ı tebrik ediyorum. İyi mücadele ettiler'' diye konuştu.


Galatasaray karşısında ilk kez rakip olduğu hatırlatılan İnan, ''Yıllarım burada geçti, kaptanlık yaptım, yardımcı antrenörlük yaptım, başarılar kazandım. Buraya çıktığımda çok heyecanlandım. İnsan evine uzun bir aradan sonra hele rakip olarak geldiğinde biraz karmaşık duygular içerisinde olabiliyor. Ama takımımın kazanması için de her şeyi denedim. Burada 300’den fazla maça çıkmış biri olarak, buradaki atmosferin nasıl olacağını en iyi bilenlerden biri olarak takımı da bu yönde hazırladım ama neticeyi alamadık'' ifadelerini kullandı.

İlgili Yazılar

Comments


bottom of page