top of page
Ara

Serkan Özbalta: ''Bu Tarz Müsabakalar...''

Trendyol 1. Lig'in 22. haftasında Çorum FK, sahasında karşılaştığı Ümraniyespor'a 1-0 mağlup oldu. Kırmızı siyahlılarda teknik direktör Serkan Özbalta, maçın ardından açıklamalarda bulundu.


Çorum FK teknik direktörü Serkan Özbalta basın açıklaması

Çorum FK teknik direktörü Serkan Özbalta, 1-0'lık Ümraniyespor yenilgisini değerlendirdi.


Özbalta, ''Kazanmak istediğimiz bir maçtı. Ümraniyespor aşağıdan kurtulup bir nefes almak istiyorlardı. Böyle maçlar biraz daha sıkıntılı geçebiliyor. Bunu biliyoruz. Kazandığımızda üst gruptaki yerimizi biraz daha sağlamlaştırmayı düşünüyorduk. İlk yarı biraz sıkıntılı geçti. Ona rağmen birkaç tane pozisyonumuz vardı direkten dönen, tamamlayamadığımız. İkinci yarı oyunu domine ettik. Rakibin ceza sahasına girip girmediğini bile hatırlamıyorum. İkinci yarı kazanabilecek fırsatları yakaladığımız bir müsabakaydı. Özellikle ikinci yarı yaptıklarımızdan, oyuncularımızın gösterdiği reaksiyondan gayet memnunum. Bu tarz müsabakalar karşımıza çıkacak. Bu tarz maçlara çok sıkı çalışmak zorundayız.'' diye konuştu.


Teknik adam sözlerini şu ifadelerle sürdürdü:


''Burası artık 2. Lig değil, TFF 1. Lig değil. Bütün takımlarda yabancı oyuncular, milli oyuncular, Süper Lig'de oynamış bir sürü oyuncunun olduğu bir lig. Arada çok fark var. Kolay bir lig değil. Bunun bilincinde olarak devam etmek durumundayız. 9 haftalık yenilmezlik serimiz vardı, onun üzüntüsü var. Ama enseyi karartmayacağız. Galip geldiğimizde şampiyon olmuş gibi sevinmiyorsak, mağlup olduğumuzda da yerin altına kafamıza sokup mahvolmuş gibi davranmamak lazım.''

İlgili Yazılar

Comments


bottom of page